Chunky Italiensk Tomatsuppe fra Toro

Jeg liker brødskiver. Jeg synes det er helt okay å ha med nistepakke med leverposteiskiver på jobb, og har egentlig ikke behov for å et varmt måltid midt på dagen. Det sparer jeg til middag. Men nå som det har vært så iskaldt den siste tiden har det faktisk fristet med noe litt varmt til lunsj også. Forrige uke prøvde jeg derfor en av de nye suppene i beger fra Toro; Chunky Italiensk Tomatsuppe.

Det finnes to andre sorter også; Thai Red Curry Suppe og Fiskesuppe.

Synes emballasjen var så kul. Det minnet egentlig veldig om en litt stor kaffe to go. Kanskje suppa egentlig burde hett Chunky soup to go. Eller er det navnet allerede tatt? 🙂

Innholdet skulle bare varmes i micro’n i begeret sitt, noe som passet helt ypperlig på jobb. Jeg måtte ta den ut og røre rundt halvveis i varmetiden, og etter noen minutter var den rykende varm og spiseklar.

Jeg var egentlig ganske spent på denne her. Vanlig tomatsuppe i pose synes jeg er urstusslig mat, og siden dette tross alt var et ferdigprodukt, og i tillegg fra Toro slik posesuppen er, var jeg bittelitt redd det skulle smake noe av det samme. Men ingen grunn til bekymring, dette smake helt annerledes.

Suppa var ordentlig god den. Konsistensen var fyldig uten å være for kremet, så det kjentes heldigvis ikke for tjukt eller ekkelt etterhvert som suppa ble kaldere. Det var nesten så jeg fikk assoiasjoner til noe slags italiensk grytemat. Tomatsmaken var en god og helhetlig og den fylte liksom hele munnen. Den var ikke sterk, men ga allikevel et slags spisst, lite sting på tungen sammen med en slags småsyrlig touch. I tillegg var det som lovet massevis av forskjellige grønnsaksbiter oppi suppa, i store, tydelige biter som ga litt motstand mellom tennene. Særlig de hvite bønnene var kjempegode. Jeg syntes faktisk noen av squashbitene var hakket for store, men ellers var jeg fornøyd.

I tillegg til suppebegeret hadde jeg noen skiver med gulrotbrød, og ble derfor god og mett til lunsj.
Det er nok ikke noe jeg kommer til å kjøpe kjempeofte, men kan absolutt velge den igjen en annen gang jeg får lyst på varm lunsj.
Oppsummert synes jeg dette var en bra og spennende nyhet. Både med tanke på emballasje og innhold. Det skal bli spennende å se hvilken mottagelse den får i markedet og om den varer.

Gjenkjøp: Ja, en gang i mellom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.