Vintergull Grillet paprika med hvitløk og chili fra Maarud

I samme øyeblikk som jeg så posen med Snøfnugg fra innlegget under her, oppdaget jeg også en annen nyhet fra Maarud. Vintergull Grillet Paprika med hvitløk og chili.

Og her får vi altså nok en lekker innpakning fra Maarud. Husker jo posene med Vintrgull fra i fjor, også de med nostalgiske, dekorative design (her), og i år er motivet enda mer detaljert og forseggjort. Lurer på hvor de har fått ideen om å bruke slike bilder på poser med snacks fra? Har de en nyansatt i emballasjeavdelingen sin? Eller har de kanskje hyret inn et nytt designbyrå?

Jeg er som dere vet veldig glad i potetgull med paprikasmak, så selv om jeg ble en smule skeptisk til hvitløken og chilien, lot jeg meg friste til å kjøpe en pose. -På Rema om noen lurer.

Jeg hadde håpet det skulle dufte mest vanlig paprika da jeg åpnet posen, men syntes det luktet veldig saftig, syltet og nesten ketchupaktig. Hm, det spøkte litt for smaken syntes jeg. Vel, er et noe jeg har lært etter alle disse årene med snusing inn i poser, er det at det ikke alltid er samsvar mellom duft og smak, jeg var derfor fortsatt optimist.

Og smaken var grei. Helt OK, sånn midt på treet. Først smakte det som god, litt sterk paprika. Så slo de andre smakene inn, og det litt kvasse chilipreget ødela noe av totalinntrykket for meg. Det ble småvarmt i munnen, uten at det kjentes direkte sterkt, og jeg fikk assosiasjoner til noe utenlandsk. Kombinasjonen hvitløk og chili gir gjerne det resultatet. Dere vet slik som når man kjøper en god saus i glass fra f.eks. Santa Maria for å lage noe «eksotisk» på norsk. Hvitløken i seg selv var forresten litt vanskelig å identifisere her, men den virker nok inn på totalen allikevel.

Oppsummert var dette et helt greit potetgull, som jeg tipper mange kommer til å like.
Jeg er veldig glad i paprika, jeg liker hvitløk, men er ikke så begeistra for chili. Dermed ødela nok sistnevnte for de to andre smakene for min del, og jeg gir derfor ikke full score. -Men husk nå på at dette er min helt subjektive mening, og om man liker at det ulmer litt i munnen etter at man har svelget, kan dette lett være en vinner. For min del blir det ikke gjenkjøp.

Gjenkjøp: Nei

 

8 thoughts on “Vintergull Grillet paprika med hvitløk og chili fra Maarud”

  1. Jeg spiste også dette i helgen. Jeg likte det, men jeg er glad i chili da. 🙂 Dog usikker på gjenkjøp, er så mye annet jeg er glad i og andre nyheter jeg vil teste Har du smakt de nye sprø ringene fra Kims enda? Jeg håper så veldig de har samme konsistens som de gamle fra Kims som kom i 1994 og forsvant på slutten av 90-tallet eller starten av 2000-tallet. Het OL-ringer først, men byttet navn til lurringer etter hvert. De var så sykt gode og jeg savner dem enda, haha. Krydderet er ikke det samme som på de nye da, dette hadde ganske likt krydder som snack chips (som jeg også elsker), mens de nye fins i to varianter, en med paprika og en med salt. 🙂

    1. Nei, har ikke smakt ringene fra Kims enda, har ikke funne dem noe sted enda. Ingen av de nærmeste Coop Extra.ene her har dem. Skal prøve meg på en ny leterunde i morgen. Ja, blir spennende så se hvordan konsistensen er. 🙂

  2. Testet meg igjennom en hel pose av denne i helgen, men blir ikke gjenkjøp for min del. Og det til tross for at jeg elsker chili. Fikk følelsen av at det var creme fresh/rømme med i smakskombinasjonen, og det er jeg litt lei. Potetgullet med salt og ingefær falt derimot overraskende nok i smak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.