StarDust Mix fra Haribo

Veldig moro med en ny pose fra Haribo igjen. Har dere sett den? Lyseblå og lekker StarDust Mix.

Jeg har sett den både på Nille og i flere matbutikker, så det kan virke som om den har fått god listing. Det er bra. Jeg liker når nyheter er lett tilgjengelig.

Dette er en posen med mange ulike biter, og alle er overstrødd med et søtt lag stjernestøv. Eller sukker om du vil. Så dere som frykter sure biter; denne miksen er helt trygg.
Det duftet veldig fruktgodteri med tydelig ferskendominans da jeg åpnet posen. Jeg fryktet derfor et øyeblikk at det skulle være overvekt av ferskenbiter, men det var det ikke. Ikke at det er noe galt med ferskenbiten, men når man velger en blandingspose ønsker man jo en jevn fordeling mellom bitene. -Og det var det her.

Dette var faktisk en veldig god miks. I tillegg til nevnte ferskener inneholdt posen smokker, jordbær og noen runde knapper i forskjellige farger. De likte jeg best. Særlig den svarte som smakte veldig snill lakrisgele. Det står “Share Size” på posen, men jeg vet ikke om jeg er så enig i det. Jeg måtte pent dele på lørdag, men kunne lett spist opp alt alene. – Og det tror jeg eldstejenta også kunne gjort. 😀

Stardustposen er et veldig trygt valg. Søtt og godt snop med ulike fruktsmaker. Den eneste sure anelsen man kjenner er den bitte lille syrligheten som alltid følger med smågodtbiter med fruktsmak, men totalinntrykket er søtt.

Jeg tror dette kan bli en stayer for Haribo og det synes jeg er hyggelig. Har smakt en del produkter fra dem de siste årene som dessverre har forsvunnet ganske fort igjen, så det hadde vært gøy om de nå traff blink. Skjønte fra bildet jeg la ut på Instagram at flere av dere likte denne posen også, så det lover jo bra. 😀
Mange gjenkjøp fra oss.

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “StarDust Mix fra Haribo”

  1. Fant endelig denne igår og det er en av de beste haribomixene jeg har smakt. Håper den blir en stayer! Helt enig i at de runde svarte var best. Nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.