Snøfnugg fra Maarud

Nå er det nest før jeg må døpe om Consuming til Snacksbloggen eller noe lignende, for her kommer jammen meg et snacksinnlegg til. I går på Rema, stappet oppi en kartong med en del andre snacksvarianter, oppdaget jeg nemlig denne koselige posen med Snøfnugg fra Maarud.

Og for et blikkfang! Her snakker heilnorsk vinteridyll. Så sjarmerende. Jeg måtte så klart kjøpe et eksemplar, og fikk egentlig lyst til å reise rett på hyttetur.

Posen inneholder 105 gram Snøfnugg, som nærmere bestemt er salt snacks presset ut i stjerneform.

Konsistensen var lett og porøs, og minnet meg om de salte julehjertene Maarud hadde i 2014. (Innlegg her.) Man kan egentlig lett gjette seg til hvordan de kjennes ut i fra både bildet på posen og vekten av den. Rimelig dunlett. -Akkurat som de tørre fnuggene som kommer hvis det er snør når det er ordentlig kaldt.

Ikke overraskende var smaken ganske dempet. Ikke særlig spennende, men barnevennlig og mild. Heldigvis var det nok salt til at det ikke kjentes pappaktig, og det var veldig lett å sitte og forsyne seg nærmest ubevisst. Venninnen min som er veldig glad i snacks med ren saltsmak mente det var farlig godt, og vi klarte fint å tømme hele bollen på ganske kort tid.

Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor Maarud har ventet helt til nå med å lansere disse. Posen burde jo kommet før jul. Alternativt første uken i januar hvis det var ønskelig at at det skulle være et rent vinterprodukt og overhodet ikke forbindes med julesnacks. Nå, som vi straks går inn i uke 6 har de jo gått glipp av flere ordentlige vinteruker med salg. Og siden de heter snøfnugg skjønner vi alle at dette ikke er et helårsprodukt. Posen forsvinner garantert straks det blir vår. Ja ja, kanskje vi får se den i hyllene i desember igjen? Er lov å håpe. 😀

Oppsummerer med å si at smaken på Snøfnugg(ene) var grei, at jeg synes 105 gram var en passelig mengde og at jeg lurer litt på hvordan de vil smake med dipp. Vil også gi pluss for fin emballasje.
Så lenge det er vinter, og posen fortsatt er tilgjengelig, kan det godt hende det blir et gjenkjøp eller to.

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Snøfnugg fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.