Dagligvarebloggen

VesleMØ økologisk yoghurt med jordbær fra Synnøve Finden

Da kan jeg endelig skrive om en nyhet som ikke tilhører godterikategorien. I helgen fant vi nemlig to nye yoghurter fra Synnøve Finden på Rema. Se her:

Yoghurtene er økologiske og finnes i smakene fersken og jordbær. Et beger inneholder 125 g, så det er ikke store porsjonen, men det er helt okay. Det er ingen tvil om at dette produktet henvender seg til en målgruppe med små mager.

Jeg kjøpte et beger med jordbær sånn for å prøve, fant ut at det var den tryggeste smaken. Så kunne vi evt. kjøpe inn fersken senere om den med jordbær holdt mål.

Det var da noen utrolig sjarmerende kubegre. Morsomt at de har ører som kan foldes ut. Jeg fikk bitte litt Litagovibber da jeg først så dem. Må tillate meg å si det. Tenkte et øyeblikk at Synnøve Finden-folka kunne vært litt mer kreative og brukt et annet dyr. Ikke laget noe som var så likt et av Tines ikoner. Samtidig lages faktisk yoghurt fra melka fra kua, så det mest åpenbare dyrevalget er så klart ei ku. Så da er det vel greit. Og tommel opp for navnet VesleMØ, som jeg umiddelabrt tenkte var en dyrifisering av jentenavnet Veslemøy. Et navn som ikke akkurat ruver på navnetoppen i Norge om dagen, men som egentlig er ganske koselig.

Denne yoghurten var ordentlig god. Nam! Yngstejenta og jeg var helt enige. Konsistensen var delikat og glatt, uten «ekle klumper» (les: bær) og tykkelsen tilnærmet perfekt. Den var småsyrlig som yoghurt skal være, samtidig frisk og barnlig søt. Og ja, den inneholder sukker, økologisk sådan i følge emballasjen, men la oss ikke bli hysteriske. Alt med måte.

Jeg er helt sikker på at det blir gjenkjøp av denne yoghurten. Tenker vi også må prøve den med ferskensmak. Ganske snart. Skjønner av emballasjen at den er laget spesielt for Rema så da kan vi vel ikke forvente å finne den i andre kjeder. Men kanskje Synnøve Finden kommer med andre yoghurter eller noe annet spennende i andre butikker til vinterslippet? La oss krysse fingrene.

Gjenkjøp: Ja 

3 Responses to VesleMØ økologisk yoghurt med jordbær fra Synnøve Finden

  • Denne var søt, men tenker ikke den henvender seg til barn pga størrelse, men heller pga designet. De yohurter jeg kjøper til meg selv er alltid 125 g i alle fall 🙂

  • Ser jo grei ut den der. Økologisk er jo greit nok det også. Det eneste jeg ikke forstår er at jordbæryoghurt er så populær. Det er jo verdens kjedeligste. Prøver å styre unna den smaken så mye som mulig. Nå tar jeg meg en Doble 0 med kirsebær! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.