På tide med navnebytte?

Mmm, jeg blir like glad hvert år når posen med Olaf Sands Rifla Potetflak fra Kims dukker opp i butikkene. Har nevnt den her på bloggen flere ganger tidligere, og synes det er en av de beste chipsene som finnes. Virkelig.

Men så har jeg begynt å tenke litt. Begynner ikke referansen til The Julekalender å bli litt utdatert? Serien kom i 1994. Hvor mange er det egentlig som har et forhold til den? Altså av folk som er yngre enn meg?

Synes dessuten posen har vært vanskelig å finne i år. Tror bare jeg har sett den på Coop. Er det en grunn til at ikke flere butikker vil ta den inn?

Altså, flakene er veldig, veldig gode, ikke misforstå meg, men kanskje de heller burde puttes i en ny pose neste år? Kanskje Kims burde komme på et catchy, treffende nytt navn eller nytt konsept til neste jul? Slik at alle butikker tar inn posen?

Bare en undring fra en ivrig potetgullspiser sånn rett før jul. Noen flere som har tenkt på det samme?

Gjenkjøp: Ja, så lenge den finnes

10 thoughts on “På tide med navnebytte?”

    1. Ja for oss over 40 – som husker The Støveldance på full guffe på Alfred, lever den. Jeg tenkte mer sånn salgsmessig… 😀

  1. Jeg har faktisk lett etter denne i år, og ikke funnet den. Tenkte at det var rart siden den tross alt går på TV.. Elsker rifla salt chips, synd at det ikke finnes flere varianter av det. Jeg er forøvrig «bare» 30 år, og husker serien godt 🙂

    1. Ja, det smaker innmari godt, derfor burde de putte det i en pose med annet navn. -Så hadde kanskje flere butikker tatt det inn og du hadde sluppet å lete. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.