Jif Engangsvåtmopp Baderom

En gang i 2015 avslørte jeg her på bloggen at de svindyre engangsklutene til Jif-moppen er min lille guilty pleasure innen rengjøring. 😀 Huffameg. All min logiske husmorsans og nøkterne, økonomiske fornuft sier at jeg må vaske med ordentlig klut og grønnsåpevann i bøtta, men så er det så utrolig kjapt og lettvint å bare hente fram en boks med klare moppekluter og sette i gang. Jeg liker best den som lukter som Krystallsåpen. Den duften er selve synonymet til duften av renhet.

I høst så jeg at det ble lansert en egen boks med moppekluter for badet, Jif Engangsvåtmopp Baderom. Jeg har brukt de vanlige på badegulvet flere ganger jeg altså, og synes det har fungert greit, i alle fall om man har med en sprayflaske med Krystall i tillegg for å supplere med væske. Klutene tørker jo ganske fort når det er varmekabler under flisene. Men selvfølgelig ble jeg nysgjerrig på den baderomspesifike moppekluten. Jeg slo derfor til for noen uker sidenda Rema hadde 40% på alt fra Jif. Da kosta boksen bare 44 kroner.

Hmm, må være en annen formel og en annen oppskrift på vaskemiddelet i disse klutene her da. Siden de er tilpasset gulv med fliser? Noen som vet?

Uforming og funksjon var uansett akkurat som hos de andre moppeklutene, men duften var så klart annerledes. Den luktet baderomsvask ispedd noe blomstrete og nesten honningaktig, og jeg tenker jeg kategoriserer den som helt okay.

Så var det bare å sette i gang.

Kluten var som forventet helt grei å å bruke, og virket som om den inneholdt mer væske enn klutene for parkett. -Men det kan jo hende det bare virket sånn fordi boksen var helt ny. Jeg skal ikke påstå noe. I alle fall var det fint at den ikke tørket ut med en gang, før jeg var ferdig med hele “vaskingen”.

Så til det viktigste, ble det rent? Tja, jo. Det ble vel så rent man kan forvente når man mopper gulvet. Altså ikke ligger på alle fire og skrubber. Helt greit vil jeg si, jeg ble fornøyd. Vanlig hverdagsfornøyd i hvertfall.

Boksen lovet et skjoldefritt resultat, og ja, jeg tror da det ble det. Siden mine baderomsfliser er gamle og matte, noen med voksrester og andre uten, er det ikke helt lett å si. Totalt sett ble jeg uansett fornøyd. Gulvet både duftet og virket rent, og det var bra nok for meg den dagen.

Må jobbe meg litt nedover i boksen og prøve flere ganger før jeg kan være helt sikker på om det blir gjenkjøp eller ikke, men etter første gangs bruk er jeg positiv. Og siden jeg allerede er fast kjøper av moppeklutene for parkett ser jeg absolutt ikke bort i fra at jeg blir fast kjøper av disse også. Slenger husmoræren borti kroken sammen med langkosten, kluten og bøtta, og  sier foreløpig ja til gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja, tror det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.