Dagligvarebloggen

Glasurmiks til Ostekrem fra Toro

Må bare kjapt følge opp innlegget om gulrotmuffinsene fra forige uke, med en post om fyllet vi brukte oppå. Testet nemlig i samme slengen Toros nye Glasurmiks til Ostekrem. Anledningen var jo ypperlig. Denne miksen kom også nå i høst, og fremgangsmåten er omtrent akkurat som når man lager ostekrem uten miks. Man bruker romtemperert smør og kremost, og blander til slutt inn posens innhold. Ganske idiotsikkert og veldig raskt og lettvint. det eneste man må huske på er å ta ut smøret fra kjøleskapet litt før det skal brukes.


Mmm, det luktet så søtt og godt fra blandingen. Man får jo unektelig lyst til å hente fram en skje og ta seg en munnfull bare man kjenner duften. Den ferdige konsistensen var glatt og luftig og kremen var lett å smøre utover muffinsene med kniv, og å sprøyte utover fra ei kremsprøyte.

Og smaken var selvfølgelig deilig. Den var åpenbart ganske søt, med et bitte lite sting av noe friskt, og sammen med smaken av gulrotmuffinsene (her), som jeg mente kunne vært hakket søtere i seg selv, fikk man en ordentlig velsmakende total. Nam. Begge jentene hadde venner på besøk, og muffinsene gikk unna som bare det. Tommel opp fra alle.

Selv om denne kremen smakte godt og var rask og enkel å lage, har jeg ikke helt bestemt meg for om det blir gjenkjøp eller ei. Siden jeg allikevel må handle inn kremost og romtemperere smør, kan jeg nesten like gjerne bruke vanlig melis og noen sitrondråper og få et supert ostekremfyll. Melis har jeg jo alltid i hus. Men vi får nå se. Kan jo hende jeg faller for fristelsen og kjøper en pose. Det var en i alle fall en veldig passelig porsjon og både smak og konsistens var mer enn godkjent. Denne er det bare å prøve folkens.

Gjenkjøp: Kan hende

10 Responses to Glasurmiks til Ostekrem fra Toro

  • Ja, dette virker da temmelig merkelig – det er vel stort sett bare 1 av 3 varer, og da er det ikke så mye til miks. Nuvel – det som opptar meg mest nå er at Aprikos forsvinner fra Twist og blir erstattet av nok en billig hard karamell fra Kraft-systemet. Veldig dårlig utvikling for Freia!

    • Ja enig. Det er skikkelig dumt. Og den karamellen er ikke så veldig god. Får håpe mange nok protesterer så aprikosen kommer tilbake.

  • Denne virka helt unødvendig når du må handle inn smør og kremost ass… da er sikkert melispakken billigere enn toro pakken?? 😮

  • Testet og synes den ble overraskende god og luftig 🙂
    Men likevel usikker på gjenkjøp siden det som du skriver uansett må kjøpes inn smør og ost .

  • Apropos ost – Kavlis tubeoster har fått ny, frisk design. Nesten ikke til å kjenne igjen.

  • Jeg ser ikke helt grunn til å bruke penger på denne om man allikevel må kjøpe kremost og ha oppi smør. Da er det jo i prinsippet bare melis man får på posen… ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.