Sombreros Cheese fra Maarud

Sombreros er et produkt jeg glemmer litt bort, men det er jo egentlig veldig godt. Ble liksom oppmerksom på det på nytt nå som Maarud har pusset opp posen sin. Den var så blå og fin sammen med de orange posene med cheddarpopcorn i butikken

I forbindelse med høstlanseringen mener jeg å ha lest i en eller annen nettavis at Sombreros med ostesmak var nytt. Men det er vel egentlig ikke det? Det har da alltid vært en mild ostesmak på den Sombrerosene i den blå posen fra Maarud, har det ikke? Jeg er glad i snacks med ostesmak, og har i tillegg rådført meg med o store google, så jeg tillater meg å være litt påståelig. Det kan godt hende at ostesmaken er endret eller forbedret nå altså, det er egentlig ganske sannsynlig sammen med den nye emballasjen, men helt nytt er ikke akkurat produktet.

Vel nye eller ei, disse er gode. Kan ikke si jeg kjente noe særlig annerledes smak enn før, men jeg har ikke spist dem så mye at jeg har inngående detaljkunnskap om smaken. Liker den lette konsistensen, og hvordan de går fra å være knasende til å nesten smelte eller forsvinne litt i munnen. Ostesmaken er tydelig og god, men absolutt ikke like intens som hos ostepop. Man trenger med andre ord ikke skygge unna selv om man er en smule skeptisk til snacks med ostesmak.

Jeg er veldig periodespiser hva angår snop og snacks, og nå er jeg kanskje litt på vei inn i en maissnacksperiode?
I tilfelle flere enn meg hadde glemt bort Sombreros litt måtte jeg bare tipse. 😀

Gjenkjøp: Jada

10 thoughts on “Sombreros Cheese fra Maarud”

  1. Haha, du er som meg, høres ut som. Da Smash kom på markedet spiste jeg det i uker etterpå. Siden har det gått i periodevis. Samme med Sombreros – kanskje på tide med ny periode?! Takk for påminnelse 🙂

    1. Det er noen andre Sombreros tror jeg. Det har vært i blå pose med “Mild Cheese” også. 🙂
      Fint at der på plass i hvertfall.

  2. Åh, Sombreros! <3 Elsk! Men da jeg så på snakkeboblen til osten på posen kom jeg på Corny! Hvor ble den av? De var så gode de! Har ikke sett dem siden jeg var liten. Jeg syns også disse sombrerosene smakte helt likt som før, så er nok bare ny pose.

  3. Kan “relanseringen” her gjøre klar for en ny utgave på nyåret? Hvor Cheese er byttet ut med no annet.
    At de vil innarbeide et design hvor man lett kan se de forskjellige smakene.

  4. Jeg har sett etter sombreros i flere butikker men finner det veldig sjelden (og husker aldri hvor). Bor i Bergen.
    Noen som har peiling på hvilke butikkkjeder som selger den? Det er yndlings-snacksen min uten tvil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.