Quick milk magic sipper fruity cereal

Se, nå har Quick milk-sugerørene kommet i en ny smak; Fruity Cereal Så fine farger!

Vi har innimellom kjøpt sjokoladevarianten av disse her, men denne fargefesten må være ny nå i høst. I alle fall her i Norge.

Om noen ikke kjenner til Quick milk magic sipper fra før, kan jeg jo kjapt forklare at det er blanke sugerør fylt opp med små smaksperler. Sugerørene er klemt sammen i hver ende slik at perlene ikke renner ut, men det er åpning stor nok til at melk kan passere. På veien fra glasset til munnen tar melken med seg smak fra perlene som ligger tett i tett, og man får da melk med ekstra smak. Egentlig en ganske genial idé. I tillegg til sjokoladevarianten har vi hatt en med jordbærsmak her en gang, og så tror jeg vi en gang kjøpte en med vaniljesmak i Sverige. Men denne hadde vi altså ikke sett før.

Vi prøvde forrige helg, og var naturlig nok spente på smaken.
Melk i glasset, sugerøret oppi, og klar ferdig drikk.

Som antatt var dette fryktelig søtt. Alt for søtt og på grensen til kvalmende for min voksne gane. Men nå er jo helt sikkert ikke jeg i målgruppen for disse her. Mye bedre at barna fikk uttale seg.

Minstemor syntes det smakte frukt og godteri, og litt som pepperkakedeig. Og bortsett fra den siste der, var beskrivelsen var ganske dekkende. Det smakte skikkelig tutti frutti, nesten som kakepyntstrøssel på glass, og jeg kan godt skjønne at de faller i smak hos barn. Må innrømme at jeg ikke har så mye erfaring med fargerike frokostblandinger, og her i landet er vel ikke det typen frokostblanding som spises mest, men om det smaker slik som disse magic sipper-perlene er det jo mat med tilnærmet godterismak. Ikke rart det slår an hos de yngste forbrukerne.

Begge jentene her var ganske fornøyde når de kom til slutten av glassene sine. Ingen spurte om å få et sugerør til. De mente det var godt, men også at de ble mette og ferdige etter ett glass. Helt okay, da kan vi heller ta dem frem igjen neste helg.

Vet ikke om vi kjøper disse igjen. Jeg foretrekker absolutt melken min bar, så jeg får bare vente og se hvilken smak barna velger neste gang jeg sier ja til at vi kan kjøpe ei pakke. Gjetter at vi går tilbake til sjokoladen, men kan jo ikke være sikkert. Det var uansett veldig moro å prøve tutti fruttiutgaven, og visuelt sett slår den jo sjokoladevarianten ned i støvlene. 🙂

Gjenkjøp: Vi får se

5 thoughts on “Quick milk magic sipper fruity cereal”

    1. Aner dessverre ikke for jeg har aldri prøvd soyamelk. Men jeg vil jo tro at de fungerer med det også? Det blir jo bare til sjokoladesoyamelk. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.