Kornmo 7 fra Sætre

Har dere smakt Kornmo 7 fra Sætre? Vi fikk smake i en butikk for noen uker siden, og jeg endte så klart opp med å  kjøpe ei pakke. Jeg er alltid et lett bytte for de som vil selge noe når jeg har fått smake noe godt. 😛

Liker forresten når butikker raust tilbyr smaksprøver på nye produkter. Så salgsfremmende!
Dette var ikke fra en demonstrasjonsperson som delte ut altså, bare butikken som på eget initiativ hadde satt fram små munnfuller med kjeks og ost. Og heldigvis så det både rent, delikat og innbydende ut. Det skal ikke mye smuler, rot eller griseri til før jeg skygger unna slike bord, men her var det satt fram på en fristende og appetittlig måte.

Dette er en kjeks som kun inneholder 7 forskjellige ingredienser. Havregryn, solsikkefrø, fullkornshvetemel, byggmalt, solsikkeolje, bakepulver og salt. Veldig greit at vi får vite alt de inneholder. Ikke noe mikkmakk eller tullball.

Og som dere sikkert skjønner er dette gode kjeks. Det smaker som havrekjeks med litt ekstra korn i, men de har ikke noe av det litt søte preget som enkelte andre havrevarianter kan ha. Ikke overraskende, de er jo ikke tilsatt noe ekstra sukker. Tenker smaken kan beskrives som ren og ukomplisert, og ganske forutsigbar med tanke på innholdslisten.  Videre var de tette og mettende, uten å være for grove. Veldig fint. Mener jeg leste et sted at de skulle brukes til frokost, men her i huset har vi stort sett spist dem til kveldsmat. De har også vært med i matboksen på skolen noen ganger, siden barna også syntes de var gode.

Det eneste som irriterte meg litt var at de fort brakk og avga smuler. Egentlig ikke så rart med tanke å fraværet av syntetiske stoffer og bindingmidler, men da må man altså huske på å bruke tallerken under. Det er ikke så lurt å bare ta en i hånda i farten.

Her har det allerede blitt gjenkjøp, og det blir garantert flere. Må også ta med at jeg synes de lyse blåfargene Kornmo bruker er så pen. Håper ikke Sætre endrer den med det første.

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Kornmo 7 fra Sætre”

  1. De originale Kornmo er jo ekstremt søte – neste for søte selv til brunost. Disse høres gode ut. Ja – et er smart med smaksprøver. Fikk 3 små pakker med Nescafe Azera på vei hjem fra jobb på fredag – lørdag kjøpte jeg en hel boks. Helt greit alternativ til Nespresso. Så de lurer jo seg selv litt, da.. 🙂

    1. Ja smaksprøver og produktprøver er veldig lurt. Skjønner ikke at det ikke benyttes mer. 🙂 Ser den, akkurat i dette tilfellet blir det å ta litt kunder fra seg selv. Men forhåpentligvis rekrutterer de noen helt nye også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.