Dent Crush Solbær Lakris

De siste ukene er det mange som har tipset meg om den nye lille serien med Dentpastiller; Dent Crush.
Hvor kult navn er forresten ikke det? Tommel opp til navneansvarlig på pastillfabrikken. 😀

Tror samtlige har sagt at pastillene er gode, og i slutten av forrige uke kom jeg endelig så langt at jeg fikk smakt jeg også. Kom litt tidlig til et møte, så mens jeg satt og ventet på resten av folka, åpnet jeg denne lille esken.

Solbær og lakris, – ikke akkurat den vanligste smakskombinasjonen jeg kan komme på. Kreativt.

Ble litt overrasket over størrelsen på hver pastill. Hadde innbilt meg at de skulle være mer som «vanlig» Dent. Men jo, jeg er enig; de var veldig gode. Det var egentlig litt snodig smak. Først kjentes det ytterste solbærlaget veldig tydelig. Litt som klassisk husholdningssaft som satt seg i pusten i nesa. Og så, etter ganske kort tid trengte lakrisen igjennom og tok over hele plassen. Og det var en sånn god, litt salt lakris, som også sørget for en behagelig ettersmak når man hadde tygget unna. Ut i fra illustrasjonen på esken hadde jeg trodd det ytterste laget skulle være mer crispy og knasende, og skille seg tydelig fra kjernen, men det gjorde det ikke. Jeg synes det kjentes som en ganske mjuk tyggepastill tvers igjennom. For man må tygge den. Jeg klarte i alle fall ikke å la den hvile i munnen. Tennene bare satte i gang av seg sjøl.

Fin nyhet dette her, synes Dent er flinke til å fornye seg. Tok et enkelt Dentsøk bakover på bloggen og ser at de har hatt ganske mange varianter opp igjennom. Blir spennende å se hva de finner på neste gang.

Gjenkjøp: Tror det 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.