Dagligvarebloggen

Dent Crush Fersken Jordbær

Når jeg nå er i gang må jeg bare kjapt skrive om en smaksvariant til fra Dents nye Crushserie.
Her er Dent Crush Fersken Jordbær.

Disse smakte vi i dag, og siden jeg allerede hadde testet esken med solbær og lakris, visste jeg hvordan konsistensen på pastillene var. Mjuke og seige, og veldig lette å tygge opp.

Og mens esken i innlegget under her kan rettferdiggjøre en plass i pastillseksjonen, -til tross for litt store enheter, er jeg mer tvilende til disse her. De smakte nemlig skikkelig godteri. Nam! Og vi som smakte dem på en mandag da gitt. Det står at de har smak av fersken og jordbær, men det er utvilsomt ferskenen som dominerer. Om man legger godviljen til kan man muligens kjenne litt jordbær som en slags ettersmak, men hadde jeg blitt bedt om å bestemme smak i en blindtest hadde jeg utvilsomt sagt fersken og bare det. De minnet ganske mye om de der litt store smågodtferskenene av gele.

Til tross for det gylne, litt høstlige inntrykket man får fra esken, er det ikke noe høst over selve smaken. Jeg fikk heller assosiasjoner til vår, sommer og fest. Tenker det kanskje hadde vært mer naturlig å lansere denne smaken til et vårslipp, men for all del. Den er mer enn velkommen nå altså.

Begge jentene mine syntes disse var knallgode, så derfor skriver jeg ja på gjenkjøp. Det er nok andre pastiller enn jeg heller ville valgt til meg selv når jeg først skulle kjøpt pastiller, men som godteri – helt okay.
Tror nok jeg må prøve den tredje crushsmaken også etter hvert. Gjetter at den også er god.

Gjenkjøp: Ja, til barna 

9 Responses to Dent Crush Fersken Jordbær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.