Tangfastics stixx appelsin fra Haribo

Å Guri, denne var god! Nam!

Det er ikke alle nyheter jeg smaker som jeg tenker (eller rekker) å blogge om, og denne Haribostixxen hadde jeg egentlig tenkt skulle bli et sånt jeg-smaker-bare-for-meg-sjøl-produkt. For tro meg, det er ganske mange av dem. Men så var den så utrolig god at jeg er nødt til å tipse. -Flaks at jeg tok noen kjappe bilder med mobilen sånn for sikkerhets skyld.

Så vidt jeg vet har det eksistert en lignende Haribostick med jordbærsmak tidligere, men denne med appelsin må da være ny nå? Jeg har i hvertfall ikke prøvd den tidligere.

Dere vet hvordan godteri dette er, sant? Liksom lakris som smaker frukt. Har det egentlig et eget navn?
Den var helt, helt fersk, litt småseig, og det fyllet i midten – OMG! (For å sitere eldstejenta her.) Det var så mjukt og at jeg nesten har lyst til å kalle det kremet, selv om jeg vet at man ikke beskriver denne type godteri akkurat slik.

Jeg frykter alltid at surt godteri skal være for surt for meg, men denne hadde akkurat passe snev av syrlighet. Surt, men behagelig. Ikke slik at man får vondt inni kinnene eller må skjære grimaser. Jeg spiste opp på et blunk, og satt igjen med en frisk ettersmak av appelsin. Og det som var litt artig var at jeg flere ganger grep etter den tomme emballasjen for å ta en bit til, og irriterte meg over at det var tomt.

Hvis dere er glad i orange appelsinsnop er dette et trygt valg når lørdagsgodtet skal handles inn i morgen.
God helg! 😀

Gjenkjøp: Ja

9 thoughts on “Tangfastics stixx appelsin fra Haribo”

    1. Må for øvrig legge til at Fanta Solbær Zero var sjokkerende. Terningkast 3, for jeg liker både det sure og bitre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.