Skyr Mini Frukt og Bær fra Q-meieriene

I går fant vi den nyeste posen i Skyr Mini-serien fra Q-meieriene i butikken; Frukt og bær.


Artig og barnevennlig fruktfigur på emballasjen, men jeg stusset litt over smakspesifikasjonen. -Eller mangelen på sådan. Frukt og Bær? Er ikke det litt diffust og upresist? Eller er det bare jeg som er for kritisk?
Vi kjøpte uansett en pose. Måtte jo smake.

Først måtte vi selvfølgelig lukte. Lille medsmaker syntes det luktet banan, mens jeg syntes det luktet melonyoghurt. Siden både bildet og navnet indikerte en skikkelig fruktsalat, valgte vi å sprute ut litt i ei teskje for å sjekke fargen før vi smakte. Og som dere ser var den en slags lys grå-rosa-lilla.

Så var det smaken. Og ja jo, den var faktisk veldig god. Selv om det var vanskelig å pinpointe akkurat hvilke frukter og bær vi kjente. Tror det er den beste Skyr Mini’en vi har smakt her i huset. Så bra! Jeg sytnes den minnet veldig om skogsbær blandet med noe tropisk, mango kanskje, mens lille medsmaker mente det smakte som alle slags yoghurter blandet til en. Hun mente videre det hadde vært veldig fint å få med en slik en slik i matpakka. Så da blir det nok gjenkjøp av Skyr Frukt og Bær nå og da. Fin liten nyhet.Og hvis noen lurer på hvilke smaker av frukt og bær man egentlig får i denne posen, ser dere det her.

Gjenkjøp: Meget mulig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.