Mer Kvikk Lunsj

Må bare komme med en liten oppfølgingspost på Kvikk Lunsjen jeg nevnte her om dagen (her). Nå ser det ut til at den lyse varianten også har fått ny emballasje. Altså ikke bare den mørke jubileumsutgaven. Tok disse bildene på Meny i dag:

Absolutt fresht og fint design, men jeg er også veldig glad i det gamle. Det skriker jo nærmest påsketur og tradisjon. Jaja, alt er en vane. Forresten, hvor godt hadde det ikke vært med en Kvikk Lunsj med appelsinsjokolade? Tar dere den utfordringen Freia?

Rekker ikke skrive mer her i dag, men satser på å komme sterkere tilbake med innlegg i morgen.
Prøver også å legge ut det noe av det jeg finner både på Snap og Insta når jeg er på leterunder i butikkene om dagen, men det er litt kronglete å hele tiden veksle mellom storiene på begge apper. Og det er jo ikke noe vits i å legge det samme på begge. Blir derfor mest stories på Snap, og vanlige bilder på Insta.

Må også si tusen millioner takk for at dere sender meg snapper eller PM på Insta med bilder av nyheter dere finner. Er kjempegøy å få. 🙂 🙂

Instagram: consumings
Snapchat: consuming.no

2 thoughts on “Mer Kvikk Lunsj”

  1. Om smarte hoder i Freia leser dette, bør de umiddelbart sette i gang å produsere Kvikk Lunsj med appelsinsjokolade. Genialt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.