Krønsjy Sjokkis fra Minde sjokolade

I går smakte vi en av de to nye sjokoladeposene fra Minde sjokolade; Krønsjy Sjokkis.
Mmm, jeg liker når det kommer ny godis som kan deles.

Posen inneholder melkepletter, riskaker, kjeksi (sjokolade med kjeks i – om noen ikke tok den), og noe de kaller salte pipes (som er litt lange, mer kompakte og lettsaltede Pops/Kina). Altså en veldig snill, barnevennlig og akk så fristende miks. Med kjente smaker.

Venninnen min lurte på hvorfor de alltid måtte ha med riskaker i slike blandingsposer. «De blir jo alltid liggende igjen til slutt». Men de bekrefter jo nettopp det geniale med slike poser. Her i huset blir nemlig ikke riskakene liggende igjen.

Synes Minde har et svært godt poeng bak på posen. «Lørdagsgodteri vokse du ikke fra, ikke sjokolade heller». Jeg er så enig. Man vokser aldri fra lørdagsgodt. Og fordelen med å bli voksen er jo at man kan ta seg fredagsgodt, søndagsgodt, midt-i-ukagodt, belønningsgodt og trøstegodt også, uten å spørre noen først. 😀

Det står på posen at sjokoladen er ny og bedre, men jeg vet ikke om jeg klarte å kjenne så veldig forskjell fra tidligere Minde sjokolade. Kanskje den ikke var riktig så søt? Er ikke sikker. Godt var det i hvertfall, og bitene gikk unna som bare det. Jeg likte salte pipes best, mens eldstejenta sørget for å få unna melkeplettene. Hos oss er dette en typisk slik blanding hvor ikke noe blir liggende igjen og det sier jo noe om at sammensetningen var bra.

Oppsummert var dette en bra sjokoladepose med artig navn, men det er hverken noe innovasjon eller revolusjon. Bare litt ny blanding og innpakning. Ikke at det egentlig gjør noe. Fornyelse er fint det, og vi kjøper gjerne Krønsjy Sjokkis igjen.

Gjenkjøp: Sikkert

 

7 thoughts on “Krønsjy Sjokkis fra Minde sjokolade”

  1. Skal jeg være ærlig så synes jeg dette var en kjedelig blanding, men sikkert midt i blinken for de som er glade i den type sjokolader ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.