Crispo Rispuff fra Nidar

I dag fikk vi endelig smakt på det nyeste medlemmet i Crispofamilien, og det er lenge siden vi har spist opp ei sjokoladeplate så fort her i huset! Denne var utrolig god!

Cripso Rispuff er akkurat det navnet beskriver. En sjokolade utformet som den originale Crispoen, men med puffa ris i stedenfor rice krispies. Veldig enkelt, men det holder i massevis.

Jeg trur ikke jeg trenger si noe mer. Kunne godt lirt av meg noen setninger om at det etablerte Crisponavnet brukes for å lettere selge en ny sjokolade, men lar det ligge. Nidars sjokolade er fantastisk god, og det det var akkurat passe mye puffa ris. Dessuten var den lyseblå fargen på emballasje så fin. Jentene og jeg var helt enige – dette var den beste sjokoladenyheten vi hadde smakt på lenge.
Mange gjenkjøp – håper den kommer i liten utgave også.

Gjenkjøp: Ja

14 thoughts on “Crispo Rispuff fra Nidar”

  1. Den var god. Meeen vanlig crispo er bedre. Syntes nidar storplatene på bare 150-170 gr. Er veldig stivt priset i forhold til freia sine som er minimum 190-200 gr gongar kommet med 2 nye «freia smakfull» som er 300-320 gram per plate uten at de koster særlig mer 🙂 det er riktig vei å gå!

  2. Jeg foretrakk egentlig risplate fra Minde mer enn Crispo rispuff, men ser ut som at risplaten har forsvunnet fra markedet så Crispo-plata blir vel en ny løsning for meg 🙂

  3. Gir denne terningkast 6! Den er knallgod. Igjen er Nidar suverene, og den styrker min påstand om att Nidar har Norges beste sjokolade 🙂 Her er det allerede blitt flere gjennkjøp (hjelper også på att den selges på Bunnpris til kr 25 ut uka). Må bare få slengt på i kommentaren om årets «så-fæl-att-jeg-blir-irritert» nyhet som går til nye Fanta. Av all verdens Fanta smaker som finns, så velger de denne. Grusom, her skulle man fått igjen pengene. Så ille var den.

  4. Her må jeg bare få være sur. Jeg synes puffet ris i sjokolade er nokså meningsløst. Men Crispo er en av mine favorittsjokolader, og det irriterer meg at de stjeler navnet til å lage en helt vanlig «risplate». 😀

  5. Denne var utrolig god! 🙂 Kommer til å bli maaaaange gjenkjøp! Jeg kan ikke spise vanlig crispo pga hvetegluten, men syns selve crisposjokoladen er så god, så ble så glad da jeg så at denne bare kunne inneholde spor av gluten, det går greit, nemlig. Enig i at emballasjen var skikkelig fin! Så frisk farge! Har du smakt Helnøtt toffee enda? Må smake den til helga! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.