Coca Cola Zero Sugar Lemon

Det oppsto store mengder glede og begeistring her i huset da jeg hørte at The Coca-Cola Company skulle lansere en Cola Zero variant med sitron. Jeg husker veldig godt hvor mye Pepsi Max Twist jeg drakk da den var på markedet sånn rundt 2004/2005 en gang, og håpet selvsagt at Cola Zero Sugar Lemon skulle være like god. Det er forøvrig et av produktene jeg har mottatt flest tips om til dette slippet (tusen takk!), og på lørdag fikk jeg endelig kjøpt ei flaske jeg også.

Det ble ikke til at jeg smakte den i helgen, men i dag klarte jeg ikke vente lengre. Jeg hentet den ut fra kjøleskapet, åpnet korken og snuste inn. Så måtte jeg så klart helle litt i et glass for bildenes skyld. 🙂

Det luktet helt klart sitron. Cola med sitron. Duftmessig svarte den dermed til forventningene.

Så tok jeg en slurk, smakte og smattet og begynte å danne meg et ordentlig inntrykk.
Først tenkte jeg bare wow. Her var det utvilsomt kommet en verdig erstatter for min dypt savnede Pepsi Max Twist. Så flott! Men så svelget jeg unna, og entusiasmen dalte noen hakk. Smaken var all right, men det var da noe som manglet? Litt snert og spenst? Jeg synes den var godt, men også en tanke slapp. Skulle så gjerne kjent noe mer futt og fart. Og da tenker jeg ikke på kullsyre, for det var det nok av.

I utgangspunktet liker jeg Pepsi Max bedre enn Cola Zero. Det er meget mulig det påvirker inntrykket mitt her. Kanskje de av dere som har motsatt preferanse, og som i tillegg liker sitron i colaen vil omfavne denne nyheten? Ikke godt å si. Brusen var god den altså. Og om jeg i en situasjon skal ha svart brus og valget står mellom vanlig Cola Zero Sugar og Cola Zero Sugar Lemon, går jeg helt klart for sitronvarianten. Setter «Av og til» på gjenkjøp, og synes uansett det er positivt med bedre utvalgt til oss forbrukere.

Gjenkjøp: Av og til

14 thoughts on “Coca Cola Zero Sugar Lemon”

  1. Jeg er på the dark side og liker Coca Cola best, så denne må prøves 🙂 Om jeg ikke husker helt feil, så hadde de Cola Light med sitron før så det er et gledelig gjensyn!

    Alle smileyene mine falt ut i forrige kommentar, så jeg virket noe sur ;D

  2. Er mer glad i cola zero enn pepsi max, men har enda ikke bestemt meg ang. denne. Elsker sitron, og har kjøpt denne to ganger allerede. Den føles litt slapp, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om det er for lite sitron, for kunstig sitron eller om det er noe rart med kullsyren. Må nok kjøpe den flere ganger for å teste 🙂

  3. Savnet etter Cola Light lemon som forscvant for mange år siden var stort, så da denne kom ble jeg SÅ glad! Har allerede hatt sikkert 10 små flasket i hus (vi er to da), og jeg drikker egentlig bare et par glass i helgende. Men denne var avhengighetsskapende for meg

  4. Har virkelig Pepsi Max Twist vært i Norge? Jeg kan ikke huske den. Pepsi Twist husker jeg men ikke Max-utgaven. Den vanlige med sukker får man heldigvis tak i rett over grensa på Svinesund importert fra Tyskland.

    1. Ja, har kjøpt vanlig Pepsi Twist i Sverige noen ganger, men den er ikke så god som Max-utgaven. Og ja, gjett om de har hatt den i Norge! Krysser veldig fingre for at den gjør comeback.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.