Dagligvarebloggen

S-merke Epleskum fra Candy People

Siden været har vært så som så de siste dagene, ble det kinotur på oss i dag. Og der, i kinokiosken, så jeg endelig den siste nyheten fra S-merke; Epleskum. Har både sett bilder og blitt tipset av dere om posen, men har altså ikke funnet den selv før i dag.

Dette er så klart samme type produkt som de andre variantene av S-merke fra Candypeople, mjuke skumputer med litt småknasende kandering på utsiden. Og at de nå er lansert med eplesmak er jo helt fantastisk. Så lenge jeg kan huske har posene med de grønne, sure epleringene fra Trolli vært blant snopefavorittene mine, men de har ikke akkurat vært lette å få tak i her til lands. Før smaking i dag krysset jeg derfor fingrene veldig for at disse skumputene skulle ha tilnærmet samme smak. Og hurra, det hadde de!

Man kjenner en svak epleduft rett før man putter en enhet i munnen og med en gang man får den på tungen er det ingen tvil. Man kjenner det sure og man kjenner eplesmaken. Ikke like intenst og surt som hos Trolli, men friskt og nesten behagelig selv om syrligheten fikk meg til å rynke brynene bitte litt helt på refleks. Etter at jeg var ferdig med å tygge unna fikk jeg straks lyst på en til, og det er alltid et godt tegn når jeg smaker på noe nytt.

Syntes disse var ganske gode jeg, men jeg orket ikke spise hele posen under kinoforestillingen. Det holder ofte med små mengder surt godteri for meg, men resten ble spist nå i kveld altså. Ingen fare for at noe skulle bli liggende og tørke inn.

Det finnes jo egentlig ikke så mye godteri med ordentlig eplesmak, så dette var et positivt tilskudd til snopebestanden. Får håpe posen blir, og at biten kanskje etter hvert blir å finne i smågodtstativer også.

Her er forresten innlegget om surt skum og her er det om salt.

Gjenkjøp: Ja

2 Responses to S-merke Epleskum fra Candy People

  • Litt off topic- men har du smakt Ida Gran Jansen sine desserter for rema 1000? Legger ved link i tilfelle; https://www.rema.no/temaer/ida-gran-jansen/ . Jeg oppdaget de først i helga, kjøpte Creme Bruleet, men den stod dessverre ikke til forventning! Ei heller langt under par…

    • Takk for tips. Nei de har ikke smakt, og er litt skeptisk altså. Er i utgangspunktet ikke særlig glad i desserter, og hvis du sier at den du smakte ikke sto til forventningen frister det ikke så voldsomt å prøve. -Men kanskje. Si i fra hvis noen av de andre er bedre da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.