Pepsi Max Ginger

Siden det fortsatt er stille på den norske nyhetsfronten innen dagligvare, får jeg skrive om en liten boks brus jeg nylig kjøpte i Sverige. Pepsi Max Ginger. Jeg har faktisk vært innom Sverige to ganger denne ferien, men første gangen kjøpte jeg ikke. Skulte bare litt på boksen og ruslet videre. Mener jeg la ut bilde av den på Snap, men den fenget ikke nok til at jeg gadd kjøpe. Men forrige uke seiret nysgjerrigheten. Kjøpte et brett med vanlige bokser, og en med Ginger i tillegg.

Lekkert med den bronseaktige gløden øverst på burken, sant? Synes faktisk enda større del kunne hatt den fargen. Bare for å skille den litt mer fra originalen. Greit å være helt sikker på å ikke ta feil. For tro meg, jeg ønsker virkelig ikke å oppleve å gjøre den feilen. For en skuffelse det hadde vært. Hadde jeg trodd jeg kjøpte en original Pepsi Max for så å kjenne smaken av denne hadde jeg blitt lang i maska.

For det først luktet den ikke godt. Jeg fikk umiddelbart assosiasjoner til sushi, noe som er ganske naturlig siden det alltid følger med en haug med ingefær ved siden av makien, men der passer smaken greit inn. Oppi boksen her gjorden den ikke det. Ikke i nærheten en gang. Både smak og duft minnet om et slags rengjøringsmiddel, og ettersmaken var ganske kvalmende. Isj. I tillegg minnet inntrykket om slike ingefærtabletter man kan ta mot reisesyke, og de fremkaller definitivt ikke positive vibber hos meg.

Niks og nei, denne kjøper jeg ikke igjen. Tømte litt i et glass for å vise dere fargen, og rett etterpå gikk det i vasken. Aner ikke om den kommer til å bli lansert i Norge, men kan umulig tenke meg det er bryet verdt. Makan til skvip.

Gjenkjøp: Nei 

14 thoughts on “Pepsi Max Ginger”

 1. Jeg synes denne var veldig god, men måtte smake en del ganger før jeg likte den. Bedre enn Pepsi Max Cherry i alle fall.

 2. Enig i at «Både smak og duft minnet om et slags rengjøringsmiddel» eller Pepsi Max som jeg kaller det. Kjente ikke no spesiell Ginger i smaken.

  Foreløpig er Pepsi Max Cherry helt klart favoritten av Max-drikke. Den tar jeg en av innimellom, ellers lar jeg dama ta seg av Pepsi Max så drikker jeg no annet

 3. Fysj og føy, høres guffent ut. Fin boks da, men hjelper lite, hehe. Her er det kun ekte vare som gjelder, altså ekte coca cola med sukker. Nå er det endelig helg og cola-tid igjen, gleder meg. 😀
  Ønsker deg en super helg!

 4. Den er endelig lansert i Norge. Kjempegod. Fin smak, men kunne kanskje hatt litt mer syre. Uansett – meget fornøyd. Blir gjenkjøp av denne. Håper den kommer på stor flaske!

 5. Jeg ble positivt overraska! Likte den ikke veldig godt etter første smaksprøve men etter flaske nr to en stund senere ble jeg virkelig glad i denne brusen 🙂 Håper den forblir på markede. (Og siden vi er inne på temaet brus … jeg hadde synes det hadde vært spennende med en eller annen kiwi-smakende brus! Hvorfor har ingen tenkt på det?!)

   1. Hm..tror ikke jeg har smakt den, kan ikke huske å ha sett den iallfall. Eneste grønne brus jeg har smakt er pærebrus, hvilket forresten også var meget godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.