Dagligvarebloggen

PartyMix fra Goody Shop

Plutselig var det gått en hel feriemåned siden forrige innlegg, og det er på høy tid å riste liv i bloggen igjen. Hadde egentlig ikke planlagt å ha så langt opphold, men ukene har bare rast avgårde. Siste ferieuke er vi hjemme, så da skal jeg prøve å få skrevet litt igjen. Ikke at det er flust med nyheter å teste enda. Og det drøyer nok enda litt før de tidlige høstnyhetene dukker opp, men enn så lenge tenkte jeg å blogge om produkter som allerede har vært å få tak i en liten stund.

Som dere kanskje så på Snap forrige uke, smakte vi på det salte potetgullet fra Goody Shop, snackserien de har begynt å selge hos Nille. Serien består av ganske mange produkter, og nå sist prøvde vi blandingen med det festlige navnet Party Mix.

Innholdet i posen er slike formpressede potetfigurer, og fasongene som er valgt er noen ganske lange rør og to typer bølgede chips. Det sto at de skulle ha smak av paprika og som dere vet er paprika en av favorittsmakene mine på snacks. Virket lovende.

Det første som slo meg var at posen kjentes utrolig lett. Den veide tilnærmet ingenting. – Eller 75 gram da, om vi skal være pirkete. Den lave vekten ga meg bange anelser i fht konsistens på snacksen, og det viste seg fort å stemme. Enhetene virket nesten vektløse, slik som lett isopor, selv om de så klart ikke var det. Smaken var helt okay. Ikke veldig sterk, men man kjente at snacksen var smaksatt med noe mer enn bare salt. Vil kalle inntrykket barnevennlig og trygt, men ikke spesielt spennende eller nyskapende. Jeg ble som dere skjønner ikke voldsomt imponert. Fikk litt følelsen av å spise en type småkrydret, annenrangs chips, hvis dere skjønner hva jeg mener. Det var slettes ikke noe galt, og flak etter flak forsvant fra skåla, men verken konsistens eller den svake smaken skrek på noen måte gourmetsnacks. -Eller party.

Noen av bitene hadde forresten en vag bismak av jord, noe jeg syntes var ganske rart. Hadde forstått det om det var ekte potetflak, men disse shapesene her er jo lage av potetmel og potetstivelse. Pussig.

Må ta med at barna mine likte denne PartyMixen veldig godt. Mye bedre enn meg. Den ene av dem fortalte at når hun ble voksen skulle hun kjøpe flere slike poser, så det kunne jeg gjerne skrive på bloggen. 🙂

Jeg kan forresten se for meg at dette er blanding som vil slå godt an i barnebursdager. Sånn sett passer det fint at produktet selges på Nille. Da kan man bare raske med seg noen poser når man allikevel er innom for å handle bursdagsstæsj.

Tror ikke jeg kjøper Party Mix flere ganger. Kanskje jeg lar meg overtale hvis en av barna velger den til lørdagskosen, men ikke ellers. Kan også nevne at posen med saltchips vi smakte forrige uke også var ganske anonym og tam. Litt sånn typisk EMV-potetgull som man spiser mest fordi det står framme og man kjeder seg, og ikke på grunn av smaksopplevelsen. Tror ikke jeg uten videre kommer til å prøve flere produkter i Goody Shop-serien heller, men si gjerne i fra dersom dere har testet noen av de andre posene og mener jeg bør smake.

Gjenkjøp: Nei

 

6 Responses to PartyMix fra Goody Shop

 • Hyggelig at du er tilbake! Endelig 😀

 • Litt typisk Nille-godis/snacks å føles litt annenrangs føler jeg. Det smaker litt billig liksom uten at det smaker dårlig for det om det gir mening. Har merket det på endel andre ting derfra og. Apropos partymix, husker du den partymixen med paprika som Kims eller Maarud hadde på 90-tallet? Den var god den! Hvorfor forsvinner alt det beste? 🙁

  Hyggelig at du er tilbake, har savnet bloggen din. 🙂 Fortsatt riktig god sommer! 😀

  • 🙂 Så hyggelig.
   Er ikke helt med er jeg redd. For du mener noe annet enn Sprømix? Som hadde ringer og skruer?

   • Ikke sprømix jeg mener, nei. Den het partymix og var formet som firkanter. Fantes kun med paprikasmak. Sprømix finnes vel enda tror jeg, bare at det heter supermix i stedet.

    • Firkanter – oi den husker jeg virkelig ikke. Så dumt. Ja sprømix er blitt til supermix, så det var jo liksom ikke noe å huske. Jeg får google litt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.