Too Good To Go

Forrige uke kom jeg i prat med noen som ikke hadde vært borti Too Good To Go-appen. Jeg trodde egentlig den var ganske kjent nå, men siden jeg fikk nyss om flere som aldri hadde hørt snakk om den, må jeg bare tipse om den her også. Den er jo helt genial.

Too Good To Go er rett og slett en app diverse utsalgssteder av mat kan benytte for å selge overskuddsmaten sin istedenfor å kaste den. Alt fra bakerier og kiosker, til restauranter og hoteller.

Man velger bare stedet man ønsker å kjøpe fra i appen, og henter en overraskelsepose til et gitt tidspunkt. Jeg har benyttet den i snart et år, og har stort sett blitt positivt overrasket. Som dere så på Instagram ble jeg veldig fornøyd med den siste posen jeg kjøpte, det er nok den beste jeg har fått til nå. For 40 kr fikk jeg alt dette:

Ikke dårlig på en ettermiddag rett før bakeriet skulle stenge?!
Så om dere ikke har lastet den ned er det bare å gjøre det. Ser at stadig flere utsalgssteder rundt om i landet tilknytter seg ordningen også – helt supert! Er jo tragisk med alt som kastes hver dag, så dette må jeg si er et flott tiltak i kampen mot matsvinn.

4 thoughts on “Too Good To Go”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.