Mild & pleiende håndsåpe fra Dr Greve

OK, jeg er klar over at jeg har skrevet ganske hyppig om Dr Greve her på bloggen siden de kom med den oppdaterte produktserien sin i februar i fjor, men det er bare fordi jeg liker såpene derfra så godt. -Og da vil jeg så klart dele min begeistring. -Det er jo derfor jeg har denne bloggen.

Og nå har de til min store glede kommet med en håndsåpevariant av favorittdusjsåpen (innlegg om den her), nemlig Mild & pleiende håndsåpe. Har gått og håpet litt på det skulle dukke opp og ble superglad da jeg så det kunne bestilles fra Marked.no.

Selvfølgelig (og heldigvis!) lukter den like magisk og rent som dusjsåpen, og den er hvit og delikat i fargen. Vet ikke hvor mye den pleier hendene mine, men jeg blir i alle fall ren.
Jeg har faktisk ikke sett den i noen av butikkene jeg har handlet de siste ukene, men kanskje jeg bare har vært i feil butikker? Ser i alle fall at de fortsatt har den på Marked.

Håper virkelig at flere liker den så den ikke forsvinner igjen. Vi har kjøpt to. 🙂
(Og siden det hender det kommer en og annen ny leser her på bloggen kan jeg jo igjen ta med at jeg ikke tjener penger på bloggen min. Det er fortsatt bare en ren hobby, og jeg er absolutt ikke sponsa av Dr Greve eller Marked for å skrive om såper jeg liker. Synes bare duften på akkurat denne er så fantastisk.)

Gjenkjøp: Ja, mange

2 thoughts on “Mild & pleiende håndsåpe fra Dr Greve”

  1. Du burde teste Døla-is!! Jeg har smakt både blåbærpaismaken(litt kunstig smak men ganske god) og bakte epler og karamelliserte mandler-smaken(som var ekstremt god!! Smakte eplekake med is og litt krønsj. Mmmm).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.