Hvitløksbaguetter fra Rema

I ettermiddag la jeg ut en liten story på Snapchat om noen hvitløksbaguetter fra Rema.
Jeg synes baguettene er gode, men har irritert meg litt over at det hverken står steketid eller temperatur på emballasjen.

De første gangene jeg ikke fant det tenkte jeg at det bare var meg som blingsa og ikke fant det, men det står virkelig ikke trykt på noe sted. Og da jeg la ut frustrasjonen min på Snap i ettermiddag fikk jeg heldigvis raskt bekreftet at jeg ikke er den eneste som ikke finner den infoen på pakken. Dette var noe mange av dere også hadde stusset over. -Det er derfor jeg faktisk skriver om det her på bloggen også.

Så kjære Rema. Selv om dette er deres rimeligste alternativ vil vi forbrukere gjerne ha en liten pekepinn på hvordan hvitløksbaguettene skal stekes for å bli best mulig å spise. Og hvis dere skal fikse litt på emballasjen kan dere kanskje samtidig fjerne det lille ordet «Serveringsforslag» på baksiden? I hvertfall så lenge dere ikke presenterer noen serveringsforslag i det hele tatt. 🙂

Hilsen Ingvild

 

Tusen takk for snap’ene dere sender forresten. Veldig moro å høre fra dere. 👍🏻

Brukernavnet mitt på Snapchat er:  consuming.no
Storyen ligger der enda (i skrivende stund)

6 thoughts on “Hvitløksbaguetter fra Rema”

  1. Kanskje produktene varierer veldig mellom bakingene og de ikke vil anbefale noe? Ser det med First Price baguetter – noen er brune i pakken mens andre ser ikke ut til å bli brune uansett hvor lenge man steker dem (litt som oss mennesker).

    Må jo nesten håpe de har en tanke bak, de kan ikke bare ha glemt det..

  2. Det er faktisk «glemt» Stekeanvisningen datt ut under trykkingen av de nye posene. Det blir rettet opp når første «opplag»er solgt ut.
    Steketiden er 12-15 min på 190 grader varmluft.

  3. Taste shit…..Eneste hvitløk, et bilde på pakka, sjønner ikke at de får lov til å kalle det hvitløgs baguetter engang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.