Daim Orange Limited Edition

Når det er vareslipp har jeg en tendens til å bli litt overivrig i butikken. Jeg prøver å handle inn bare det jeg trenger, og det jeg vet vi snart får en reell anledning til å teste, men det hender jo så klart at jeg sniker en og annen snopenyhet ekstra ned i handlekurven også. -Eller handlecampingvogna som vel er en riktigere betegnelse på de digre baljene man drar etter seg hos enkelte kjeder. Og en av disse ekstranyhetene som jeg kjøpte inn for snart to måneder siden, og som bare har blitt liggende i kjøleskapet mitt, er Daim Orange Limited Edition.

I dag har jeg endelig åpnet den, og det var ikke overraskende to enheter i pakken.

Kan egentlig ikke begripe hvorfor jeg ikke har spist den før, for den er veldig god. Det kan imidlertid hende det er fordi jeg har smakt Daim med appelsinsmak før, og dermed har ikke nysgjerrigheten vært så stor. Men til dere som enda ikke har testet, kan jeg berette at den har akkurat samme utforming og konsistens og utforming som ordinær Daim, men det er altså appelsinsmak på sjokoladen rundt knekken. Digg.

Satser på at jeg rekker å kjøpe den en gang eller to til, før opplaget er utsolgt.

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Daim Orange Limited Edition”

  1. Imponerende at du har klart å ha den liggende så lenge! 🙂 Jeg har ikke funnet den enda, men den må testes, jeg elsker både appelsonsjokolade og Daim. 😀 Ønsker deg en super søndag! 🙂

    1. Jeg har etter hvert sett den i ganske mange butikker, så får håpe du finner den. Den var ordentlig god. God søndag til deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.