Vitaminbjørner Tropisk smak

Her for noen uker siden fant jeg en ny boks Vitaminbjørner i butikken. Den hadde gul kork og inneholdt bare bjørner med tropisk smak.

Her i huset tror jeg vi er langt over snittet begeistret for Vitaminbjørner. Vi alternere mellom det og Sana-sol i alle måneder med R, og liker nok Vitaminbjørnene aller best. Nå er vi riktignok kommet til mai, -uten R, men når boksen er en limited edition spiller det ingen rolle. Jeg måtte kjøpe.

Og nam, disse var gode. Jeg er egentlig mest glad i de røde bjørnene, men disse var heller ikke verst. Jentene mente de smakte fruktgodteri, men kanskje at de var litt surere enn de vanlige Vitaminbjørnene. Jeg syntes de smakte tropisk frukt akkurat som lovet. Dere vet gult godteri som ikke smaker sitron eller ren appelsin, men bare fruktig.

Forstår godt at man må ha barnesikring på korken på boksene med slike bjørner. Det er jo nesten så jeg har lyst til å stappe i meg en hel neve innimellom – og jeg er voksen. Gulp. 😀

Må også ta med at for hver eneste solgte boks med Vitaminbjørner gis ei krone fra Orkla til Sykehusklovnene. Så vidt jeg vet har denne kampanjen pågått noen år, og det synes jeg er veldig positivt. Mange flere produsenter og produkter burde støtte forskjellige veldedige formål. Om så bare for en periode.

Det blir sikket gjenkjøp av denne boksen, om vi rekker det før limited-perioden er over.

Gjenkjøp: Sikkert 

2 thoughts on “Vitaminbjørner Tropisk smak”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.