Tubit til Hackit

Nå må jeg faktisk komme med et lite non food-tips til dere igjen.
Vet ikke om dere husker at jeg har skrevet om Hackit’en min her på bloggen tidligere? Vel, jeg har blitt veldig avhengig av den og den er MYE i bruk. Jeg bruker den selvfølgelig når jeg lager potetstappe, når jeg bruner kjøttdeig, og når jeg moser avokado til guacamole. Og resultatet blir så bra! Men, noen ganger når jeg har laget sistnevnte har jeg irritert meg litt over at avokadoen sklir litt rundt i tallerkenen eller bollen jeg bruker. I verste fall havner noen halvmoste biter utenfor kanten og ned på kjøkkenbenken. Dette har også skjedd når jeg har most jordbær med den. I-landsproblem, jeg vet, og det er nesten flaut å si det, men det er nå en gang sånn at jeg kan irritere meg over slike småting når jeg holder på med matlaging i en hektisk hverdag. Og da trenger jeg løsninger.

Og tada, nå har det faktisk kommet en egen liten Hackitbalje man kan mose oppi. Som heter Tubit. Hvor sjarmerende er ikke det navnet? Måtte faktisk trekke litt på smilebåndet da jeg leste det.

Denne Tubiten kan kjøpes alene eller i pakke sammen med en Hackit.
Over her er en pakke med både Tubit og Hackit, ved siden av min trofaste, gamle Hackit. Som forøvrig har holdt seg utrolig godt med tanke på hvor mye den har vært brukt de siste årene. Også oppi varm steikepanne og varm kjele.

Her under ser dere baljen, eller tuben som jeg sikkert bør kalle den, sammen med en gnistrende ny rød Hackit. Litt kjøkkenlykke i plast.

Og selvfølgelig passer Hackiten perfekt oppi tuben. Både under oppbevaring og i bruk. Den var faktisk overraskende god å jobbe i også. Avokadoen holdt seg på plass hele tiden, fram til guacamolen var ferdigblandet. Det er jo de høye kantene som er hele cluet, det skal litt til å vippe noe over dem.

Må også ta med et bilde av den nye røde Hackiten i bruk i steikepanna. Her er det lille hjelper som holder på. Og til dere som ikke har prøvd denne magiske dingsen i hardplast, kan jeg fortelle at kjøttdeigen blir helt jevnt most med den. Det blir ingen uregelmessige klumper hist og her.

Vel, måtte bare dele min begeistring. Jeg har noen ganger gitt bort Hackit i gave når det har vært små anledninger der man gjerne skal ha med noe, og jeg kommer helt sikkert til å gi bort slike kombinsjonspakker etter hvert også. Den forrige Hackiten jeg ga bort var faktisk til Mamma og den kjøpte jeg på Coop. Dumt at jeg ikke da hadde fått med meg at Tubit fantes også. Men nå vet vi. 😀

2 thoughts on “Tubit til Hackit”

    1. Samleboksen med begge deler koster 179, og jeg trur den lille balja alene koster rundt en hundrings.
      Jeg bruker Hackiten min flere ganger i uka. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.