Lano parfymefri

Planen var å lage et kort innlegg om den nyeste Lanosåpen i februar, da den kom, men slik ble det visst ikke. Såpen ble kjøpt inn, satt i skapet, og litt glemt. Men nå når vi trengte ny håndsåpe hentet vi flasken fram igjen. Og selv om den nå ikke lengre er helt ny, får den en liten bloggpost.

Dere har sikkert sett både dusjsåpen og håndsåpen i butikken. Flaskene er sarte og duse, med delvis transparent plastikkork. Utseende på emballasjen er det ikke noe å si på, den babyblå fargen er både ren og delikat.

Dette er altså en helt parfymefri Lanovariant som også er fri for parabener, fargestoffer og allergener. Med andre ord en veldig mild og skånsom såpe. Fint for mange det. Uten fargestoffer betyr så klart blank og gjennomsiktig såpe, og jeg fikk litt følelsen av å ha sprutet en kladd luktfri antibac i hånden da jeg fikk første pump ned i håndflaten. Det føltes litt snodig. Man forventer gjerne litt godlukt når man vasker hender, og i alle fall en liten spriteim når man bruker antiback, men her kjente jeg absolutt ingen ting. Hmm, ble ikke helt overbevist.
For all del. Såpen var glatt og behagelig, og så vidt jeg kunne se ble hendene mine rene. (Og barnas!) Men det føltes litt kjedelig. Jeg kjente meg nesten litt snytt. Her hadde jeg akkurat skrubbet hendene mine og så dufter de ikke fioler?

Nei, dette ble for tregt altså. Jeg liker Lano, men neste gang kjøper vi den med duft. Savne de der gakk-gakkpunmpene med skum.. de var festlige. 😀 Men all ære til Lilleberg for å ha lansert et slikt alternativ i Lanoserien.

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.