Grandiosa Nybakt Pepperoni

Nå blir det litt mer pizzaprat her. Årsak; vi har prøvd den andre av de to nybaktvariantene fra Grandiosa. Jeg skrev om typen med skinke for tre uker siden (her), og her om dagen smakte vi den med Pepperoni også. Kunne jo ikke annet når den med skinke var så god.

I motsetning til hos veldig mange andre pizzaer, syntes jeg fyllmengden så bra ut også før steking.
Se her. Pluss for det.

Akkurat som da jeg skulle steke den med skinke, vrengte det seg instinktivt litt i magen min over å måtte steke på rist. Det føles så feil, nesten litt synonymt med å be om at bunnen forvandles til kjeks. Jeg har imidlertid forstått at det er det beste for å få perfekt sluttresultat på noen varianter og dette er åpenbart et slikt tilfelle. Og her betyr perfekt sluttresultat en bunn som hever seg under steking, slik at den blir kasende på utsiden og fersk og mjuk inni. Ikke bare en småslapp, litt dvask småstekt og halvferdig deigbunn. OK, overdriver litt altså. Det går sikkert greit å steke på plate også, men jeg tror ikke den hever seg opp like fint.

Det duftet deilig pizzasjappe på kjøkkenet fra ca halvveis i stekingen, og etter ti minutter var pizza’n klar. Nam. Det er virkelig helt topp at bunnen smaker så nybakt. Og i tilfelle noen tror det røde i fyllet sammen med pepperonien er paprika, kan jeg med en gang avkrefte det. Det er små biter av søt chili. -Ikke sterke.

Likte denne også jeg. Godt var det, og som jeg skrev sist er det vanskelig å tro at det er Grandiosa vi snakker om. Pepperonien var ikke spesielt spicy, ei heller for salt. Allikevel kom det klar tale fra begge jentene mine om at det med skinke var best. Jeg holder nok en knapp på denne, da helhetsinntrykket var noe mer voksent.

Sjansen for gjenkjøp er absolutt tilstede her, men sannsynligheten er nok noe lavere enn for skinkevarianten. Dette har ene og alene å gjøre med at barna likte skinken best. Og å kjøpe en pizza til bare meg sjøl, det kan jeg ikke huske å noen gang ha gjort. Men om en slik anledning plutselig skulle oppstå, ja da kunne jeg fint valgt denne. Med ruccula og revet parmesan på som en ekstra liten piff smakte det absolutt godkjent. Synes Grandiosautvikleren har gjort en bra jobb med denne. Og om dere ikke allerede har smakt anbefaler jeg å gi den en sjanse.

Gjenkjøp: Ja

6 thoughts on “Grandiosa Nybakt Pepperoni”

 1. Fint at du testet denne også, kommer nok til å prøve den hvis jeg velger å se bort i fra den litt stive prisen.

  Forøvrig bare et lite tips; du skriver at oddsen er mindre for gjenkjøp av pepperonivarianten enn for skinkevarianten. Det betyr i praksis at det er størst sjanse for gjenkjøp av pepperonivarianten. Lav odds = størst sjanse.

  Det var dagens oddskurs. Stå på videre, du har en bra og leseverdig blogg.

  1. Lite tips: På Rema 1000 og Coop (extra) så koster pizzaen rundt 57,- (siste jeg handlet) i motsetning til 75,- ca. på Kiwi og Spar, så der er det noen kroner å spare 🙂

 2. Veldig fin blogg!

  Gir gode tips til nye produkter i varejungelen. Liker skildringene og har oppdaget at vi stort
  sett er veldig på linje når det gjelder hva vi liker og ikke liker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.