Flytende Omo Color Limited Edition

For en del uker siden så jeg at de hadde fått to nye varianter av flytende Omo Color på Coop. En Blomstereng og en Duggfrisk. Begge merket med Limited Edition. Så utrolig lekre og freshe flasker!

Vi snikluktet på begge i butikken og jeg endte med å kjøpe den med duft av blomstereng. Er det forresten lov å skru opp korken på slike flasker og lukte i butikken? Litt i smug? Jeg tør ofte ikke gjøre det, men synes samtidig det er dumt å kjøpe f.eks vaskemiddel eller skyllemiddel uten å vite hvordan det dufter. Hva gjør dere? Åpner dere korken? Selv om den sitter litt godt fast? Gulp. Utrolig pinlig om en butikkansatt skulle se det i hvertfall.

Har nå brukt den med Blomstereng noen uker, og den lukter veldig godt! Det må jeg bare si. Mye bedre enn den vanlige flytende Omoen. Det er derfor jeg skriver om den, selv om jeg egentlig ikke hadde planlagt det. Synes den lukter en del litt fuktige blomster og en del eple. Friskt og sommerlig.

Har dessverre ikke tatt noe bilde av en pen stabel med ferdigbrettet, velduftende klesvask til dere, men her i er i alle fall den halvfulle flaska på hylla i vaskekjeller’n min.

Moro med limited editions, også innen non food-kategorien. Ja takk til mer av det.
Har ikke kjøpt den som heter Duggfrisk enda. Bør jeg?

Gjenkjøp: Ja, må ha en til før den forsvinner

11 thoughts on “Flytende Omo Color Limited Edition”

  1. Jeg jobber som assisterende butikksjef i en dagligvarebutikk og mener det er helt innafor å åpne og kunne lukte på det vaskemiddelet man evt vil kjøpe. Kunden får det den betaler for og produsenten skjønner også at akkurat dét produktet -enten selger det eller ei. Det finnes mange rare lukter der ute, og tenker det er mer et miljøsvineri om man kjøper et produkt som lukter vondt for så å helle det ut enn å få noe brukanes og bruke det på det det skal brukes til 🙂

  2. Jeg jobber også i butikk og lukter selv alltid på tøymykner etc. for å se om jeg liker lukten. Synes det er helt innafor at kunder gjør det samme og reagerer ikke det grann på det 🙂 Fortsett med testlukting du!

  3. Lukter men merker det ofte ikke er reelt siden den er veldig konsentrert. Så har begynt å faktisk skru lokket av og holde over så jeg får litt mer frisk lukt , ikke bare litt fra kanten Helt innafor så lenge man ikke begynner å søke rundt eller den er forseglet mener jeg

  4. Ja! Denne duften er helt fantastisk! Jeg har ringt Orkla og forhørt meg. Det var en test for å se om produktet blir kjøpt. Selger varen nok, så kan det hende det blir en fast duft i framtiden. Har kjøpt så mange jeg klarte å bære, men nå begynner de å ta slutt. Syns personlig at Duggfrisk duft passer bedre for hvit tøy. Mens Blomstereng er desidert det beste valget for farget tøy. Begge luktet godt og jada, luktet på begge i butikken før kjøp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.