Click Mix i små poser fra Haribo

Nå som det er langhelg og mange kanskje skal ut og kjøre (og trenger bilgodt), tenkte jeg å kjapt tipse om at Click Mix’en fra Haribo er tilbake i små poser. De hadde dem i hvertfall på Circle K.

Antar at de fleste av dere har smakt denne blandingen før, men hvor bra er det ikke at de små posene er her igjen? Vet Europris har en del av de andre Haribovariantene i små poser, men akkurat denne tror jeg ikke jeg har sett der. Eller noe annet sted for den saks skyld de siste årene. Håper i hvertfall posen dukker opp litt flere steder etter hvert nå som størrelsen er tilbake på det norske markedet. Mener forresten det er Click Mix’en de har i slik gigavariant på Elkjøp eller Lefdahl, sånn borte ved kassene et sted? Men de posene blir litt i største laget for oss. I hvertfall som bilgodt. (-Man trenger liksom ikke fremprovosere bilsyke heller…)

Her i huset har vi som dere vet alltid vært glad i Haribogodt. Liker at konsistensen alltid er så mjuk, og at de har så mange sorter å velge mellom. -Selv om utvalget i Norge er en del snevrere enn i mange andre land i Europa.

Det som er så fint her, og som gjør at jeg ble så glad for at de små posene er tilbake, er at hver lille godterienhet er så liten. Og som yngstejenta sier; da passer de så fint til fingrene mine.
(Ehem, og så sier man selvfølgelig ingenting om at moder’n helst liker å ta en hel neve og stappe innpå.)

Om noen mot formodning ikke skulle ha smakt posen før, kan jeg på tampen opplyse om at den inneholder masse forskjellige Haribobiter. Det er mest vingummifigurer, noen med det der mjuke, hvite skummet på baksiden, og i tillegg har det sneket seg med noen lakrisbiter i ulike former hist og her. En jellybean fant vi også. med andre ord, en fin kombinasjon av smaker. Så da er dere oppdatert. -Si forresten gjerne i fra til meg om dere ser de små posene andre steder også. 🙂

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Click Mix i små poser fra Haribo”

    1. Nei, det har jeg ikke. Er egentlig ikke noe særlig glad i is, og da husker jeg ikke på å kjøpe det for å teste heller. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.