Wine Gums fra deBron

Takker og bukker for tipsene dere sender angående mailanseringer. Håper jeg snart ser noe av det i butikk. I mellomtiden tenkte jeg å kjapt fortelle om denne posen med Wine Gums fra deBron. Så langt har jeg sett den både på Meny og i litt forskjellige helsekostbutikker.

Tok med posen på jobben. Lifstyle candy  – så fancy uttrykk. 😀

Det finnes faktisk flere poser i samme serie. Leste at DeBron skal ha lansert seks ulike produkter i pose og 4 ulike sjokolader her i Norge nå i februar. Spennende – jeg kommer helt sikkert til å smake flere varianter etter hvert.

nettsiden sin har deBron delt inn produktene i flere kategorier, og denne her går inn under “less calories”. Helt greit det altså. Det var litt derfor jeg valgte den akkurat nå. Er ikke sånn voldsomt opptatt av kalorier, men får alltid litt nok av sukker og fett sånn rett etter en ferie eller høytid. Da er det helt okay med et alternativ, for cravingen kommer jo gjerne sånn i 14-tiden uansett når man sitter der foran PC’n.

Oppi posen var det vingummi i fem ulike farger. Sammensetningen er sikkert litt tilfeldig fra pose til pose, og i min var det bare én av den lyserøde som ligger forrerst her. Typisk det, for den var best.

Man kjenner at det var ulik smak på de ulike fargene, men ingen smakte så veldig mye. Men sånn synes jeg ofte det er når man spiser snop med kunstig søtning. Ikke akkurat bursting with flavour for å si det sånn. Helt greit det altså, man må ta det for det det er, og sånn blir det gjerne uten sukker. Og disse var virkelig helt allrighte. Konsistensen var litt seigere enn en del annen wine gum, og jeg hadde trodd at det ytterste laget skulle være en tanke hardere enn resten. Men det var det ikke. Man bet gjennom samme konsistens hele veien.

Som en slags erstatter for “vanlig” godis var disse helt allrighte. Kan godt hende jeg kjøper dem igjen. Gjerne for å spise på jobbe eller i bilen. Gleder meg til å smake flere varianter også. Noen som har testet noen av dem?

Gjenkjøp: Mulig

4 thoughts on “Wine Gums fra deBron”

  1. Har kjøpt masse De Bron opp gjennom, og synes dette er knakenes bra godteri 🙂 Og i motsetning til deg synes jeg de har mye smak! Jeg er ikke så veldig fan av at ting blir for søtt, noe jeg fort synes godteri med mye sukker blir… Favorittene mine fra De Bron er salt lakris og pokerfruits.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.