Dagligvarebloggen

Sur Vannmelon fra Candy People

For en stund siden skrev jeg om Sure Regnbuebiter fra Candy People (her). Nå har vi smakt på søsterposen, nemlig Sure Vannmelonbiter. Så dekorative og glade farger!

Candy People selger mye kinogodt, og siden det var særdeles stusselig skiføre i påsken, ble det kinotur på oss en av dagene. Disse Vannmelonbitene er jo veldig lekre og fine å se på, så minstemor var klar for å smake. Vi sprettet like godt posen mens vi satt og ventet på å komme inn i salen.

Akkurat som regnbuebitene er dette slike mjuke biter av fruktlakris, med ekstra bløt kjerne og sur kandering på utsiden. Typisk smågodtbit egentlig, som mange sikkert kjenner fra diverse smågodtstativ, men her kommer de i egen, hygienisk innpakning. Fint det. Tommel opp for valgmuligheter. Vannmelonduften slo i mot oss med en gang vi sprettet posen. Ikke akkurat til min glede og begeistring, jeg har egentlig aldri satt pris på akkurat den smaken på godteri, men lille medsmaker var kjempefornøyd. Og siden det var hun som hadde valgt posen var jo det det viktigste. Smaken var om mulig enda tydeligere enn duften. Vannmelonpreget manifestet seg i hele munnen med en gang man la innpå en bit, og satte seg også raskt i pusten i nesa. Skjønner dere hva jeg mener? Man kommer liksom ikke unna at det er vannmelonsmak.

Akkurat som på regnbuebitene var ikke strøet på utsiden for surt. Jeg trengte ikke rynke øyenbrynene og fikk ikke vondt inni kinnene. Det er positivt. Så for dere som er glad i vannmelongodt, men ikke vil ha for mye syrlighet er nok dette en vinner. Lille frøken var i alle fall veldig fornøyd med snopet sitt på kino.

Som dere skjønner var ikke dette det helt store for meg. Men det visste jeg egentlig på forhånd. Konsistensen og syrligheten var topp, men vannmelongodis er bare ikke min greie. Kan allikevel ikke utelukke gjenkjøp, det kan nemlig godt være at en av barna vil ha den igjen. 😀

Gjenkjøp: Nei, ikke til meg

2 Responses to Sur Vannmelon fra Candy People

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.