Peelers fra Fruit Bowl

I går ble det en ny type godbit med på tur. På Circle K hadde de nemlig fått inn noen nye fruktstenger; Fruit Bowl Peelers. Har dere sett dem? De finnes i både jordbær– og bringebærsmak.

Jeg dro egentlig kjensel på emballasjen. Har sett disse stengene i kinokiosken tidligere og har faktisk også testet noen små figurer fra samme merke. Men nå var det altså tid for å smake peelers. Skjønner hvorfor de heter det. De består nemlig av mange små stenger på tykkelse med kraftige lakrislisser, klemt sammen i en liten gruppe, og når man skal spise kan man liksom skrelle en og en lisse løs fra klasen. Moro for unga.

Kan jo ta med at dette er en litt sunnere godtevariant. Stengene er laget at fruktpure og skal ikke inneholde noen kunstige tilsetningsstoffer og er ikke tilsatt sukker.

Det luktet veldig frukt på en nesten rosinaktig måte da vi åpnet pakken. Og duften kunne fint kjennes selv om man ikke holdt stangen opp foran nesen. Konsistensen var mjuk men fast, og selv om stangen var litt småklissete satt det ikke igjen nevneverdig med kliss på fingrene etter at vi hadde revet løs ei og ei lisse. Litt rart.

Den med jordbær smakte litt jordbærsaus og litt slik som det seige jordbærsyltetøyet som sitter igjen på innsiden av lokket på syltetøyglasset. Skjønner dere hva jeg mener? Min 5-årige medtester var kjempefornøyd og mente det smakte jordbærkrem. Han syntes den absolutt kunne medbringes på tur i barnehagen. Kanskje sammen med sjokolade. 😀

Den med bringebær var litt syrligere. 5-åringen mente det smakte som tørka bringebær, og at det var som bringebærdrops. Denne syntes jeg var litt mer naturlig i smaken enn den med jordbær og som voksen likte jeg den best.


Beklager feil fokus på dette bildet. Er tatt med mobil ute på tur, og det så bra ut på skjermen…

Syntes dette var et helt OK snopealternativ jeg. Fruktig og friskt, samtidig søtt nok til å dekke den der cravingen som kan dukke opp. -Litt sånn som smoothiegodt, sa lille hjelper. Dessuten var størrelsen helt ypperlig.
Tenker det blir interessant å se om folk kjøper disse stengene så produktet varer i hyllene. Mener vi virkelig at vi ønsker sunnere alternativer til godteri eller er det bare prat?

Gjenkjøp: Kan god hende

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.