Påskefristelser fra Minde Sjokolade

Nå er det ikke lenge til påskeferien, og jeg har for lengst gumlet meg igjennom masse påskesnop.
Det følger alltid så mange hyggelige gjensyn med de gule sjokkselgerne som dukker opp i butikkene, og selv om det hovedsakelig er kjente produkter, smaker jeg gjerne et passelig utvalg for å se om noe er forandret fra i fjor. En av posene jeg har spist ganske nylig er Påskefristelsene fra Minde Sjokolade.

Påskepose fra Minde er ikke noe nyhet i seg selv. Den dukker opp hvert år. Heldigvis.
Men oppgradert innhold er moro, og i år inneholder posen følgende utvalg:

Mange av bitene er kjente, så dette blir ingen lang post. Jeg vil bare fortelle at biten med påskeskum er utrolig god. Kan ikke huske at den har vært med i posen før? Eller tar jeg feil? Jeg er generelt veldig glad i skumgodt, og setter dermed alltid pris på en mjuk bit i slike blandingsposer. Her var sjokoladelaget på undersiden av skummet ganske tynt, så i stedet for å stjele smak og fokus, bare rammet det inn det deilige, nesten fruktige smaken. Digg. Skulle ønske det var mange flere enn det var i posen. En av jentene mine valgte seg også ut akkurat den biten som favoritt, så vi måtte vi dele broderlig på de som var. Appelsinkaramellen var også ordentlig påskete og god, med særs tydelig appelsinsmak, og bringebærgeleen til Minde har jeg alltid likt. Og siden melkesjokoladebiter alltid er bænkers (ha ha, kan man egentlig skrive det?), gikk det ikke lang tid før bare marsipanbitene lå igjen.

Fin, barnevennlig miks dette her. Det blir helt sikkert en pose til eller to i løpet av påsken. 🐣🐥

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Påskefristelser fra Minde Sjokolade”

  1. Kunne ikke du testet de nye påskeeggene fra Nidar? 🙂 De uten palmeolje. Har hørt smaken ikke er like god, og at kremen er hardere, men for noen så betyr jo miljø alt. Haha. God påske:D

    1. Jo, kunne jo det, men de har liksom ikke fristet noe særlig. Har forøvrig hørt det samme, at de er harde og skjeen er overflødig.
      God påske til deg også. 🙂

  2. Mye billigere etter påske ! 😉 Gelehjertene er veldig gode. Sjokoaden og skummet godt. Det mest spennende var appelsinkaramellen, men den skuffet litt, litt for flytende og for skarp smak. Lite karamellsmak. Ingen favoritt dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.