Dagligvarebloggen

Ostepop fra Maarud

Dette var et hyggelig og veldig velkomment comeback. Ostepopen til Maarud er i salg igjen.

Ble så glad da jeg så bilde av posen i en Remareklame, og i dag så jeg den fysisk i butikken også.
Det er som sjefen min på jobb sier; «Det er noe magisk med ostetpop». Er så enig, så enig.

Maarud har jo vært litt av og på med Ostepopen sin de siste årene, og jeg blir like begeistret hver gang de kommer på banen. Helt OK at Cheez doodles, som selvfølgelig også er supergodt, får litt verdig konkurranse.

Var småspent da jeg sprettet posen. Kom disse til å være helt som i gamledager? Eller de samme som i den gule posen Norgesgruppenbutikkene solgte rundt påsketider i fjor? Tok meg en smak, og det ser ut til at det var sistnevnte alternativ som stemte.

Vi som var barn/unge på 80-tallet kan vel være enige om at dette ikke er akkurat den samme ostepopen som den gang. De vi kjøpte da hadde om mulig enda mer intens orangefarge og større og tykkere buer. Så helt like var de altså ikke. Da var jo bunnfargen på posen helt hvit også, den der skriften i forskjellige farger kom på etter hvet. Men selv om dette er en noe videreutviklet ostepopversjon siden den gang, betyr det ikke at det ikke var godt. For det var det virkelig! Lette og porøse buer med en mild og fin ostesmak som ble mer og mer tydelig etter hvert som man åt seg nedover i bollen. Herlig!

Synes også det er kult at de har bukt den opprinnelige retroskriften på posen. Husker jeg syntes bokstavene var de samme som utenpå Donaldbladene. Moro med nostalgi i snackform.

Jeg har forresten fortsatt ett yndlingsprodukt fra Maarud gjennom tidene, som jeg tror jeg er den eneste i verden som husker. I hvertfall nesten. Har så vidt nevnte det her på bloggen før. Det var noen ganske harde buede rør med paprikakrydder på, sikkert laget av en slags sammenpresset potetmasse, sånn som Pringles. De het Cruncher og posen var i en slags metallic rødorange farge. Flere enn meg som i det hele tatt husker den? Åååå, de var så gode! La oss håpe at det blir neste produkt som vender tilbake.

Når det gjelder Ostepopen blir det selvfølgelig gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja

4 Responses to Ostepop fra Maarud

  • Ja. Jeg husker «Cruncher». De var helt syyyykt gode! Jeg er ikke fremmed for å gå i 1.mai-tog for å få de tilbake!

  • Åh, ostepop! Nam, nam! Denne må kjøpes, mye bedre en cheez doodles. Dessuten boikotter jeg cheez doodles for tiden pga den tåpelige reklamen. «Sliter du med streeeeeess», ååååh jeg får mark av den figuren, stemmen, tonefallet og alt! Den beste ostepopen er egentlig LSK sin syns jeg, men den får man sikkert ikke tak i der du bor. Selges bare på Romerike tror jeg.

    Jeg husker dessverre ikke cruncher, men den hørtes veldig god ut. Er den fra veldig tidlig 80-tall er det før min tid.

    • Helt enig – den reklamen er så klein at det er komisk!
      Jeg husker Crunchene fra 1988/1989-ish. Håper de kommer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.