Sure Regnbuebiter fra Candy People

Her forleden var veslefrøkna med en venn på kino og kom hjem med en pose uåpnet godteri. Filmen må altså ha vært veldig bra. Og flott for meg, jeg grep sjansen til å lage et blogginnlegg. Har nemlig sett at de også har fått inn denne posen med Sure Regnbuebiter fra Candy People i butikken. Visste ikke at de fantes i egen pose, trodde de bare kunne kjøpes i løsvekt, men tydeligvis er de nå også lansert som ferdigpakket godis.

Mmm, dette er jo egentlig en kjent bit. Og det var litt fiffig at de dukket opp i pose nå, for da jeg var på harrytur tidligere i år tok jeg bilde av ei smågodtbalje med akkurat den biten, riktignok til bruk i en annen sammenheng enn bloggen, men nå passet det jo ypperlig. 😀

For dere som evt. ikke har smakt disse dekorative fristelsene, kan jeg raskt fortelle at det er sånn typisk mjuk fruktlakris (kan man kalle det det?), som er helt mjuk inni der det er hvitt og så er det fargerike lille omslaget litt fastere i fisken. Biten er overstrødd med knasende kandering og det smaker ordentlig godteri. Og det fine er at selv om de heter Sure Regnbuebiter er de ikke så sure. Det går altså helt fint å spise dem selv om man har bikket 40 og er litt mer var for supersure smaker enn man var i yngre dager. Eller som frøkna her sa; “det er surt godteri som ikke er surt, og da kan jeg ikke forklare hvordan det smaker”.

Og de er egentlig veldig gode disse her. Man blir litt ubevisst avhengig slik man kan bli når man sitter og gumler potetgull, man vil bare ta en til og en til og så er det plutselig tomt i skåla.

Fint når populære smågodtvarianter blir tilgjengelig i egne poser, og disse fruktige fargeklattene kjøper vi helt sikkert igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.