Sure Kirsebær fra Candy People

Siden jeg nå er i gang med å smake meg gjennom noen av produktene fra Candy People, tenkte jeg kjapt å skrive om disse sure kirsebærene også. Eller Sura Körsbär som de heter på posen. Smakte dem hos ei venninne for litt siden og måtte så klart dokumentere.

sure-kirsebaer

Dette er altså en pose med 150 gram gelekirsebær med syrlig kandering på utsiden. Utførelsen er selvfølgelig i rødt og grønt, og fargene på posen matchet produktet perfekt.

Smaken var heldigvis ikke så veldig sur. Det gikk helt greit å spise selv om jeg måtte rynke brynene litt de første sekundene. Men surt godteri som ikke fører til en eneste liten rykning i fjeset kan vel nesten ikke kalles surt, kan det vel?

13-åringen i huset hvor jeg var på besøk hev forresten innpå uten å foretrekke en mine. Han syntes ikke de var sure i det hele tatt – bare digg. Høh. Og ja, jeg kan tenke meg at dette er typen godteri som ungdommen lika. Tenåringssnop. Tror forresten disse finnes i diverse smågodtstativer rundt omkring. Det var noe kjent med dem.

sure-kirsebaer-rett-inn-i-posen

Med en gang jeg fikk biten i munnen kjentes en sånn typisk, syntetisk godterismak. Det smakte først fruktig, og kirsebærsmaken var særlig tydelig i nesa. Men så, når man så hadde svelget unna, var det nesten som om smaken beveget seg forbi kirsebærstadiet og bort til noe mandelaktig. Eller marsipanlignende. Veldig rart, men jeg har tenkt samme tanke før også når jeg har spist kirsebærsnop. Pussig.

sure-kirsebaer-i-handen

Jeg syntes vel ikke disse her var så veldig gode altså. Mye av årsaken ligger nok i at jeg ikke er så glad i kirsebærsmak i utgangspunktet. Det betyr ikke at det er noe feil med godteriet i seg sjøl, bare så det er sagt.

Størrelsen pr enhet var forresten litt voldsom syntes jeg. Det kjentes litt massivt i munnen, og om man spiser hele biten på en gang er det nesten litt lett å sikle. Huffameg. Men som jeg sa, målgruppen er nok noe annet enn mødre på over 40 år, he he. Skåla ble tom den, selv om ikke jeg var den som bidro mest akkurat denne gangen.

sure-kirsebaer-i-skal

Sier nei til gjenkjøp av disse her, kirsebærgodt er liksom ikke min greie. Men om du har smaken som favoritt, kan det jo være greit å vite at akkurat denne biten finnes i egne poser.

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Sure Kirsebær fra Candy People”

  1. Den der mandelsmaken er så pussig! Har selv kjent det på flere produkter som skal smake kirsebær, særlig på Cherry Coke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.