Superchips fra Maarud med nytt design

Jeg har for lengst skjønt at 2017 er det store ryddeåret, og det har visst en del produsenter innen dagligvare, snop og snacks også. Flere produkter er nå relansert med nytt, ryddig design og blant dem er serien med Superchips fra Maarud. Forskjellen fra det gamle til det nye designet er ikke så stor, men den er der.

Helt øverst til venstre på bildet ser dere en av de gamle posene om dere ikke husker hvordan de så ut. Forskjellen er ikke så synlig på posene med salt synes jeg, siden den gule fargen er så lys. Det er lettere å se f.eks på den røde paprikaposen.

Jeg er veldig glad i Superchips, kjøper det ganske ofte, så da kunne jeg selvfølgelig ikke unngå å legge merke til den lille endringen. Synes de nye posene gir er renere helhetsinntrykk, litt sånn neat and tidy. Men samtidig er de kanskje blitt en liten smule kjedeligere? Eller ikke? Får liksom ikke bestemt meg helt. Hva tenker dere? Er de blitt mer tidsriktige eller tatt et steg tilbake? Moderne eller ikke, delikate er de i hvertfall.

Vel, design til siden, vi åpnet uansett en pose med saltsmak, og som alltid var smaken fortreffelig. Jeg kunne ikke kjenne noe forandring på selve chipsen og det er absolutt helt greit.

Greier ikke ut noe mer produktinfo – dere vet hvordan Superchips smaker. 😛

Gjenkjøp: Jada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.