Nøttekos fra Minde Sjokolade

Noen av de første nyhetene jeg så på plass i butikk i februar, var de røde og blå posene med Nøttekos fra Minde Sjokolade. Viste bilder av dem i innlegget mitt om nyheter i februar, og her er den blå igjen.

Tenker alltid at Minde blir en lillebror i fht Nidar og Freia, men jeg har alltid syntes de har mye godt og tenker det er sporty at de holder trøkket oppe og kjører på med nyheter. Som blant annet denne posen med Nøttekos. Eller, helt nyhet kan vi vel egentlig ikke kalle den. Det er snarere en gammel kjenning som har fått en makeover. Jeg har nemlig kjøpt MANGE poser av Nøttekos fra Minde oppgjennom, men før hadde den jo brun pose.

Men uansett, nyhet eller oppgradert produkt, dette er en veldig bra blanding. Posen inneholder mandler, peanøtter, macadamia og cashewnøtter og alle er overtrukket med et passe tykt lag lys sjokolade. Kombinasjonen av det salte og knasende sammen med det søte gir disse nøttene en sånn potetgulleffekt som jeg har skrevet om før. Man må bare ta en til og en til, helt til skåla er tom. I hvertfall er ikke jeg særlig god på å begrense meg (gulp).

Posen inneholder 170 gram, noe som faktisk er en økning fra den gamle posen. Om jeg ikke husker feil inneholdt nemlig den 150 gram, stemmer ikke det? Sjelden det går den veien, vanligvis ser man jo mindre pose og høyere pris når noe relanseres. Moro at Minde er litt kjerringa mot strømmen. Synes også designet på posen var stilrent og ryddig, og fargen var positiv. Tenkte umiddelbart at den hadde et friskere og gladere uttrykk enn den brune posen.

Skåla mi er nå ganske tom, og selvfølgelig kommer jeg til å fortsette å kjøpe denne blandingen. Før pleide jeg og ei venninne alltid å dele en pose Nøttekos etter at vi hadde spist sushi, -kanskje på tide å gjenoppta den tradisjonen Guro?

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Nøttekos fra Minde Sjokolade”

  1. Den tror jeg Guro er med på! Fikk gratis smaksprøver av denne (forrige versjon) i en liten pose for en tid tilbake – men har ikke sett den i butikken. Håper disse kommer til en butikk nær meg. For de er veldig gode, og når man først skal spise sjokolade, kanskje ikke de mest usunne heller 🙂

    1. Ja, får håpe du finner dem – utrolig digg pose. Og ha ha, vi får satse på at Guro er med. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.