Dagligvarebloggen

Nøttekos 2 fra Minde Sjokolade

Dere leste kanskje at jeg skrev om Nøttekos fra Minde Sjokolade for litt siden. En gammel favoritt som hadde fått en aldri så liten emballasjemessig  oppgradering. (Innlegg her.) Men det har jo kommet en Nøttekos til. En i lyserød pose. Og den har ikke eksistert før. Selvfølgelig måtte den testes.

I motsetning til den blå posen som inneholder mange forskjellig type nøtter, inneholder denne røde kun peanøtter med sjokolade. Hørtes unektelig digg ut det også, så vi gjøv glupske løs på posen.

Det blir så klart ikke samme variasjon og spenning rundt hver lille enhet man putter i munnen av disse her, siden alle har lik smak men det var helt greit. Da vet man hva man får. Noe ganger har man lyst på nøtter med variasjon, andre ganger ikke.

Jeg syntes det var bra med salt pr nøtt, og selv om sjokoladelaget var ganske tjukt var det ikke så voldsomt at det druknet hele nøttesmaken. Med andre ord en fin balanse mellom de ulike inntrykkene. Vi ble alle sittende og forsyne oss jevnlig fra skåla og rett som det var var det tomt. Egentlig var det ganske mye i posen, men når man sitter mange sammen er det lett å jobbe seg nedover i mengden. De var liksom så lette og fine å spise.

Det er ikke så mye mer å berette om rød Nøttekos, men jeg må ta med at jeg gjerne kan kjøpe den igjen. Velger nok helst den blå posen, men ser ikke bort i fra at jeg innimellom kan få lyst på bare sjokoladepeanøtter også. Håper posen blir.

Gjenkjøp: Ja, kan godt hende

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.