Dragon eggs Tutti-Frutti fra Totte Gott

Må bare kjapt nevne en artig liten nyhet de hadde fått inn på Mix-kiosken like ved jobben. En pose med Dragon eggs fra svenske Totte Gott. De hadde dem i flere forskjellige farger, og jeg har nå testet den orange med smak av tutti- frutti.

Fresh og fin pose med en litt betuttet drage utenpå. Skjønner at den blir lei seg om noen stjeler eggene dens. Oppi posen var det noe som så ut som orange drops, noen var gått litt i stykker slik at man lett kunne se at de var gule innenfor det ytterste orange belegget.

Dropsene hadde slett overflate, de var ikke overstrødd med noe kandering, allikevel kjentes de fryktelig sure med en gang de kom i munnen. Å hjelpe meg. Måtte knipe øynene sammen. Det sure varte heldigvis ikke lenge, og ganske snart kom man inn til en mer behagelig fruktig og typisk godteriaktig smak. Jeg har lyst til å si at det smakte appelsin siden fargen var så orange, men selv om det kanskje smakte litt appesin også, var det mest generell tutt-frutti smak å kjenne. Det minnet meg litt om barndommens bruspulver.

Dette er alt som er igjen…

Jeg antok at dropsene ville kjennes harde hele veien og ha samme konsistens helt til de var oppsugd. -Men der tok jeg feil ja. De endret faktisk konsistens ganske raskt, og gikk fra å være drops til mjukt og tyggbart godteri med konsistens som porøs oasis. De bare forsvant i munnen. Veldig artig. -Og ordentlig godt. Begge jentene mine synes de var supergode, så vi var litt irriterte over at det ikke var flere i posen. He he, vi hadde nok ikke hatt godt av mer i dag altså, det er jo hverdag, men jeg må nok innom Mix igjen om ikke så lenge. -Fint om dere vil tipse meg hvis dere ser dem i en matbutikk.

Gjenkjøp: Ja

12 thoughts on “Dragon eggs Tutti-Frutti fra Totte Gott”

  1. Har sett de i butikker, tror det var Meny.
    Smakte de røde, litt skuffa. En merkelig følelse når den går i oppløsning og blir en seig/ikke seig gugge.

    1. Meny? Så rart jeg ikke har sett dem, er jo innom mange Menybutikker hele tiden. Skjønner at jeg må lete bedre. Prøv de orange, de var veldig gode. 🙂

  2. Jeg har kjøpt dem på Coop Extra, ikke denne varianten men en som smaker som Dundersalt. Veldig god!

  3. Jeg så disse på Meny her forleden, og da stusset jeg over at det var noen knekte i alle pakkene…

    1. Er nok ikke så rart at de knekker, siden konsistensen er så porøs. Skjønner at jeg må på Meny. 🙂

  4. Åh, de posene er så søte! Jeg har smakt de som smaker som dundersalt, de var knallgode! Må smake de andre smakene og.

    Ønsker deg en flott søndag! 🙂

  5. Åja haha.. En venn snakket om noen nye drageegg som var gode og tenkte selvfølgelig på de som har vært i butikken i utallige år og kunne ikke skjønne at de var nye som hun var så påståelig på…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.