Bliw hvitveis dusjåspe

Da jeg så at Bliwsåpe plutselig begynte å dukke opp i diverse butikkhyller i midten av februar ble jeg både begeistret og litt nostalgisk. Husker så godt disse litt rare flate og avrundede skilpaddelignende Bliwbeholderne med en liten tut fra jeg var liten, og merket bringer bare fram positive minner og assosiasjoner. Mormor og Morfar hadde blant annet alltid en slik med lyserosa såpe stående på badet, og jeg syntes den luket så godt.

Må innrømme at jeg innimellom har handlet Bliw i Sverige de siste årene altså, det er dermed ikke såå lenge siden jeg har brukt merket. Det blir allikevel noe annet når nå selges i lokalbutikken. Måtte kjøpe med ei flaske før helgen, og nå har vi tatt den i bruk.

Ble forresten veldig overrasket da jeg nettopp så bakpå flasken at Lilleborg eier Bliwmerket. Det hadde jeg ikke trodd. De har da ikke alltid gjort det? Eller er jeg helt på viddene her nå? Ikke at det har noe å si, hadde bare en forestilling i hodet mitt om at det hørte hjemme et annet sted.

Tenkte ikke skrive så mye mer enn at denne luktet fantastisk deilig. Rent og typisk såpete. Det er nesten så den duftmessig er på høyden med favoritten fra DrGreve (her). På framsiden av flasken står det hvitveis, men jeg synes egentlig ikke den dufter det. Når jeg tenker etter har vel ikke hvitveis så karakteristisk lukt. Har den vel? På baksiden av flasken står det at såpen har en herlig blomsterduft med toner av liljekonvall. Det kan stemme bedre. Uansett synes jeg det luktet mildt og delikat.

Veldig moro at Bliw nå selges i Norge igjen, jeg liker når det dukker opp nye merker og serier. Kommer derfor helt sikkert til å kjøpe flere av disse flaskene, må jo forsøke noen av de andre duftene også etter hvert.

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Bliw hvitveis dusjåspe”

  1. Åh, Bliw! Nå ble jeg nostalgisk! Mormoren og morfaren min pleide også å ha den rosa Bliw håndsåpen på badet. Hadde glemt hele såpen jeg, merkelig hvordan nostalgien blusser opp når man blir påmint ting man egentlig har glemt. 🙂

  2. Bliw på biltur med vaskefat i bagasjerommet for en håndvask ved matstopp på rasteplass – det var tider, det 🙂

    Men jeg mener da at disse småflaskene med Bliw fortsatt selges. Designet er selvsagt ikke likt, men selve flasken mener jeg de har på den lokale Spar – og at den av og til er på slike tikronerstilbud..?

    1. Ja mulig det altså. Det er ikke noe Spar her jeg bor, så har derfor pleid å kjøpe i Sverige. Deilig såpe. 🙂

  3. Hmm. Hvorfor kunne ikke produktet hett liljekonvall da? Jeg må jo si jeg syns det er litt merkelig når det står bakpå at det er duft med hint av liljekonvall…

  4. Håndsåpen med markjordbær står på badet mitt nå, den lukter skikkelig Sverige for meg, mens han andre her mener den lukter fersken-iste. Han tar egentlig ikke feil. Liker den godt, og flaska var koselig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.