Bare Bra Supermüsli fra Toro

Jeg har gledet meg veldig til å prøve produktene fra den nye Bare Bra-serien fra Toro. Dere har sikkert sett de grønne boksene i butikken? Så vidt jeg vet finnes de fire ulike bokser med müsli, grøt og granola og ei pakke med ris i pose. Vi har nå smakt Supermüsli med jordbær og hasselnøtt.

Planen var egentlig å smake allerede for noen uker siden. Men nå er det faktisk fortsatt slik at jeg ikke tester bare for å teste, men venter til vi har en virkelig situasjon og et reelt behov. Dermed måtte vi spise opp den forrige, allerede påbegynte pakken vi hadde med müsli før vi åpnet denne.

Bare Bra-serien skal være laget med bare naturlige råvarer og være helt uten sukker. Videre skal produktene være like gode som der er sunne. Høres i teorien veldig fint ut det, men jeg blir alltid en smule skeptisk når jeg leser sånt. Fravær av sukker er tipp topp, men om maten smaker høy, papp eller riskake, gidder jeg ikke spise den uansett. Samme hvor sunt det er. Jeg trenger god smaker for å oppleve matglede.

Denne supermüslien består av havre, rug, speltflak, tørkede jordbærbiter, rosiner, hasselnøtter og kokos. Forutsetningene var dermed tilstede for at blandingen skulle smake okay. Og det gjorde den også. Virkelig. How nice! Jeg syntes det var en fin og variert miks, -som heldigvis ikke var for tørr, og de tørkede jordbærene bidro til et fruktig og friskt inntrykk. Det kunne med fordel vært noen flere rosiner. Synes rosinansvarlig har vært litt vel gjerrig på godsakene, men utenom det var jeg fornøyd. De ulike smakene passet bra sammen. Veslefrøkna var ikke helt enig. Hun mente det var “for mye forskjellig korn”, og hun trodde ikke på at det var nøtter oppi her. Hun ba etter hvert om å heller få rent havregryn i yoghurten sin. Greit nok, kanskje det er en litt voksen blanding?

Jeg tenkte ikke nevneverdig over at det manglet sukker eller sødme. Det får man stort sett nok av fra yoghurten uansett, så dermed ble heller ikke det noe argument mot å kjøpe denne boksen igjen.

Til slutt må jeg kommentere den nesten gusjegrønne fargen på emballasjen. Synes det er modig gjort av Toro å velge en slik nyanse, men det er kanskje ikke den peneste boksen jeg har sett. Om ikke annet skiller den seg ut som et skikkelig blikkfang i müslihylla, og det er kanskje ikke så dumt? Jeg gleder meg til å smake flere av produkter i denne serien, og hvem vet, kanskje det dukker opp en utvidelse eller to til neste slipp?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.