Smashsjokolade fra Nidar

Jeg måtte så klart kjøpe den nye lille Smashbaren vi fant på Narvesen forrige uke. Vet utrolig godt hvordan Smash! smaker, -selvfølgelig, men var allikevel litt nysgjerrig på konsistensen og helheten.

Men først folkens, dette er da vel ikke en nyhet? Sånn egentlig? Mener da bestemt at slike smashsjokolader har vært i salg før? Riktignok uten den der app app app-teksten på emballasjen, men resten? Eller husker jeg helt feil? Tok et kjapt søk tilbake på bloggen, men fant ingen innlegg om akkurat en slik sjokolade. Fant dog mange andre Smashinnlegg. Noen litt kritiske sådan. Gulp. Jaja, setter inn linker nederst her om noen er interessert.

Denne sjokoladen består av smash, trøffel og sjokolade og er på er 34 gram. Altså er den ikke så stor at den rekker å fremkalle eventuell kvalme. Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har en tendens til å overspise Smash! når jeg først er i gang. Jeg gir meg gjerne ikke før posen er tom, og da er det lett å bli litt uggen etterpå. Sånn sett var denne fin. Inntaket begrenset seg selv. Og det er kanskje like greit, for sjokoladen var ordentlig god den. Hele baren var spekket med Smash, Nidar har overhode ikke vært gjerrig på godsakene, og den der trøffelen mellom smashbitene og sjokoladelaget var såpass anonym at den ikke forstyrret den deilige smashsmaken. For det er jo smashsmaken vi kjøper, ikke trøffel. Så om man i forkant halvveis tenker at her får man sjokolade med en og annen spredt knasebit, blir man kraftig korrigert etter første munnfull. Supert.

Okay, dette er ingen innovasjon. Man bruker god gammel strategi og melker et merkenavn for det det er verdt. Lettvint og forståelig. Og vi forbrukere kjøper. Med glede og begeistring. Akk så forutsigbare vi er, og akk så glade vi er i Smash.

Sånn for egen del blir det nok ikke gjenkjøp av denne. Det har imidlertid ingenting med smak eller konsistens å gjøre, men rett og slett formatet. Jeg liker originalen i pose best, og kjøper som oftest godteri som passer i skål. Men om man liker å kjøpe seg en sjokkis på farten nå og da, kan man gjerne velge denne.

Gjenkjøp: Kan hende

 

Tidligere Smashinnlegg:

Smashkuler

Smash! creamy pepper   -den hadde jeg helt glemt 🙂

Smash!-is

Vafler med Smash

Smash! 4 Fingers

4 thoughts on “Smashsjokolade fra Nidar”

  1. Åh, som jeg gleder meg til å smake denne! Eller, jeg vet vel sånn cirka hvordan det blir, men for med en med null begrensing hva sukkerinntak angår er det greit med en slik størrelse hvor det blir litt fortere tomt enn med en hel pose…

  2. Denne sjokoladen oppdaget jeg første gang på tirsdag, og jeg har allerede konsumert fem stykker… Ups.
    Lenge siden jeg har blitt så fullstendig hekta på en ny sjokolade, denne var god! Selvsagt er ikke smash en nyhet i seg selv, men jeg likte den virkelig i dette formatet.
    Håper disse overlever til neste slipp. (eller kanskje ikke, jeg står i fare for å måtte utvide garderoben min med to størrelser dersom jeg ikke greier å beherske meg snart)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.