Simple facial wipes

Dette er jo ikke akkurat noe nyhet, men må bare superkort komme med en liten non food-post. Jeg lar meg jo som kjent veldig lett friste av sjokkselgere og varer som er på display utenom de vanlige hyllene i butikk, og før jeg skulle på vinterferie så jeg denne haugen med Simple renseservietter på Kiwi.

Jeg har alltid ei pakke med renseservietter i veska, -og med meg i toalettmappa på tur, (+ veldig mange andre steder) og har brukt mye EMV-varianter. Men siden disse her var så freshe og grønne i fargen lot jeg meg friste til å velge dem denne gangen. Selv om de var litt dyrere enn EMV-varanten i hyllen ved siden av. De hevder jo også å være «Improved» på pakken, og det er nok for en nyhetselsker som meg. Tror forresten det må være mange år siden sist jeg brukte Simple. Gøy å friske opp inntrykket.

Og de er behagelige i bruk disse her. Jeg kommer ikke til å legge ut noe close up av at jeg vasker fjeset mitt, men det var lett å se på serviettene at de gjorde ordentlig rent. Øh, altså at jeg hadde mye smuss og støv på huden. I tillegg skummet de ikke, og det synes jeg ofte kan være et problem med enkelte andre slike servietter. Plutselig står man med hånden halvfull av såpeskum, og det er jo ikke helt det som er meningen. Da kjennes fjeset nesten ekkelt etter rens, som om det er et småstivt belegg utenpå huden og så må man uansett skylle med vann etterpå. Og da gjør ikke servietten en komplett jobb. I de tilfellene man er på farten og ikke har vann tilgjengelig, skal jo egentlig renseservietten klare hele oppgaven alene og føre til at man sitter igjen med en følelse av velvære.

Nå bruker ikke jeg særlig med sminke til daglig, men at disse serviettene også skal rense bort vannfast mascara er da virkelig et pluss. Noen som har prøvd dem til det og kan bekrefte at det funker?

Det kan godt hende jeg kjøper disse igjen.

Gjenkjøp: Muligens

 

4 thoughts on “Simple facial wipes”

  1. Renser kun ansiktet med slike servietter, så disse kan jeg godt tenke meg å prøve, spesielt de få gangene jeg bruker vannfast mascara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.