Q Frokostyoghurt Jordbær

Jordbæryoghurt er ikke noe nytt. Det har jeg spist siden jeg var liten. Synes det er den beste yoghurtsmaken, og kommer alltid tilbake til den etter å ha spist andre smaker i korte perioder. Og nå har Q-Meieriene kommet med jordbæryoghurt på pose. 800 gram frokostyoghurt med yndlingssmaken. Og så fin blå helletut.

Den som stå ved siden av, som heter Melon & Pasjon er forresten også veldig god synes jeg.

Måtte jo kjøpe, og selv om det er frokostyoghurt spiste vi den til kveldsmat nå for noen timer siden. Det gikk helt fint altså. 😀

Denne posen inngår i Q-Meierienes serie med Frokostyoghurt, og skal ha 30% mindre sukker. (Mindre enn før antar jeg, eller kanskje mindre enn annen jordnæryoghurt…?) Jeg tenkte uansett ikke over at den ikke var søt nok. Det er fint. Lurer på hvor søt maten egentlig var før? Før alle begynte å kutte sukker og søtstoff?

Yoghurten var glatt og fin i konsistensen, altså fant vi ingen klumper av bær (heldigvis), og med litt havregryn innblandet ble det en lett og frisk kveldsmat. Kjøpte posen på Meny og hadde egentlig ikke tenkt å blogge om den, men ser at det blir eneste innlegg jeg rekker i kveld. Så da vet dere at den finnes og at den er okay, og ja, jeg kommer til å kjøpe den igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

9 thoughts on “Q Frokostyoghurt Jordbær”

 1. Kjøpte denne i går, mest fordi jeg ikke har prøvd disse yoghurt-i-pose variantene ennå. Veldig fornøyd med å slippe skje, selv om jeg jo trenger skje til å spise yoghurten med etter å ha fått den ut av emballasjen. Forstå det den som kan.

  1. Jo, men disse store skal man jo bare porsjonere ut i fra, akkurat som man gjør med de store begrene til Tine. Det er de små posene fra Q man bare skal slurpe i seg som en smoothie.

   1. Det funker (desverre?) utmerket å supe det i seg rett fra disse store posene, også. Bekymringsverdig moro å drikke yoghurt rett fra posen.

 2. Er det bare meg, eller er ikke disse store posene veldig upraktiske å ha i kjøleskapet når de er åpnet?

 3. yeeey, nå jubler «jeg-liker-ikke-klumper-i-yoghurten»-hjertet mitt 😀 Vet du om alle i denne serien er helt uten klumper? 😛

  1. Ja det må de da være når jeg tenker etter? Er heller ikke så glad i klumper, og kan ikke huske å ha reagert på noen i disse posene.
   Nå sist, etter den med jordbær spiste vi den med melon og pasjonsfrukt og der var det heller ingen klumper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.