Påskeeggene

Jeg har fått flere tips hele uka om at de lilla påskekartongene fra Freia er på plass igjen, og på lørdag så jeg dem selv. Nille hadde en fin stabel, og jeg tipper de straks er på plass flere andre steder også.
Jeg kjøpte ikke. Orker ikke ta hele den der palmeoljedebatten her, det kan de som vil gjøre i andre fora, men jeg var ble bittelitt overrasket. Siden Freia kom med Snøballer til jul, altså kuler som smakte helt identisk med disse påskeeggene, hadde jeg håpet at de kanskje skulle fornye seg litt nå til påske. Hadde ikke det vært naturlig? Eller kommet med en variant til? Med f.eks karamell eller biter av krisp? Bare en tanke. Kanskje neste år Freia?

Her i huset er vi lei påskeeggene. Synes de er alt, alt for søte og ikke engang jentene mine hadde lyst til at vi skulle kjøpe. Gjorde ikke noe det altså. Det finnes jo så mange andre sukkervarer man kan kose seg med på en lørdag. Men da vet i alle fall dere som har lyst på en kartong at de nå er tilgjengelige igjen. 🐣

– – – – – – – – – – – – –

Nå begynner jeg forresten å bli klar for å skrive om noe mer enn bare godteri her på bloggen. Gleder meg veldig til uken som kommer, for nå må det da sakte men sikkert bli plassert en og annen nyhet ut i butikk? Vi går jo straks inn i uke 7! Jeg var på ordentlig leterunde i går, men det var sørgelig lite å se. Håper på større hell i dagene som kommer.  🙂

 

6 thoughts on “Påskeeggene”

  1. Påskeeggene deres er for store rett og slett, det blir for mye søtt på en gang.
    Jeg jobber selv på nille, og kan derfor tipse om at i hvertfall til halloween og jul, så kommer Riegelein sjokoladene inn, der finner du poser med mindre kuler av sjokolade, med melkekrem, de er prikk like freia sine produkter, bare mindre, så de er lettere å fordele og spise uten å bli kvalm. koster ca det samme for lik mengde, og de inneholder ikke palmeolje, hadde den diskusjonen i naturfag timen en gang, og der mente alle at vi måtte bruke palmeolje for at melkekremen skulle beholde konsistensen, og det stemmer ikke, Riegelein sine inneholder derimot kokosolje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.