Oreo Crispy & Thin

Selv om jeg begynner å bli litt lei Oreo, måtte jeg selvfølgelig kjøpe en boks med denne tynne utgaven av den akk så berømte kjeksen da jeg så den i butikken. Oreo Crispy & Thin heter den, og det ble liksom feil å ikke putte en boks ned i handlekurven. Oreo er jo godt og det var tross alt en nyhet.

Boksen inneholder to små pakninger, med 8 kjeks i hver. Lurt det, så kan man porsjonere ut alt ettersom hvor mye man trenger. Det er jo ikke alltid man spiser opp ei hel pakke, og kjeks som blir stående i en åpen pakke får etter hvert en litt ekkel bismak.

Selv om jeg er motstander av for mye emballasje på matvarer likte jeg godt at disse lå i eske. Den var så glossy og fin, og beskytter kjeksen mot knusing.

Som dere ser på bildet under her var disse Oreoene virkelig tynne. Selve kjeksdelen var smal og spinkel, og kremlagt mellom kjekssidene var ganske beskjedent. Men totalen smakte ikke så verst. Jeg er derfor ikke helt sikker på om jeg er positiv eller negativ. Jeg vakler virkelig mellom tommel opp og tommel ned.

I utgangspunktet var jeg litt negativt innstilt. Tenker at kjeks ikke skal ha tykkelse som potetgull, da blir det bare tull og masse smuler. Men da jeg smakte ombestemte jeg meg litt. Det var ganske behagelig å ikke få så mye tørr kjeks i munnen pr bit. De originale Oreoene kan jo nesten bli litt voldsomme. Litt sjokoladesterke, men her var kjeksmengden så liten at smaken bare var god. Men så var det mengden fyll da. Det som virkelig gjør Oreoen. Vi snakker ikke akkurat rause mengder. Og for meg som har Double Oreo som favoritt (gammelt innlegg om den her), så ble det litt bedrøvelig. Men om det hadde vært veldig mye mer hadde det kanskje blitt alt for mye fyll i forhold til kjeks? Jeg klarer ikke helt bestemme meg om det var greit eller ikke, så dere får nok smake selv. Og fortell meg gjerne hva dere mener. 🙂

Det kan faktisk hende det blir gjenkjøp av disse spinkle Oreoene, og det hadde jeg ikke trodd før jeg smakte. Men siden begge jentene mine mente de var «skikkelig gode»,  er det mye mulig jeg lar meg overtale til å kjøpe ei pakke til.

Gjenkjøp: Tror det

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.